Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Εγκατάσταση DevExpress

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Bill . Τελευταία δημοσίευση από το μέλος e-Leon στις 03-05-2009, 00:27. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-02-2009, 19:25 48118

Εγκατάσταση DevExpress

Εχώ ένα project σε C# VS2008 και DevExpress 7.3.3 κάποια στιγμή έβαλα τα 8.2.2 αλλά το project δεν το έκανα convert στα 8.2.2 και συνέχισα να προσθέτω νέες φόρμες και άλλα πολλά.Κάποια στιγμή αποφάσισα να αλλάξω φάκελο στο project μου απλά το έβαλα μέσα σε ένα άλλο Directory χωρίς να το σβήσω απο το αρχικό μου Directory.Μολις το άνοιξα αρχισε να μου πετά τα Reference 7.3.3 να έχουνε warnings αμέσως κλείνω το project και πάω στον αρχικό μου φάκελο και το ανοίγω απο εκεί και πάλι τα ίδια και εκεί και παρατηρώ ότι λείπουνε και οι τελευταίες μου φόρμες απο το project και μάλιστα λείπουνε τελείως απο το φάκελο μου.Έτσι απλά κάνω Remove τα Reference 7.3.3 και ξανα προσθέτω τα αντίστοιχα των 8.2.2 και ξανα κάνω  Rebuild τρέχει η εφαρμογή αλλά χωρίς τις νέες μου αλλάγες με τις φόρμες που έιχα προσθέσει και επίσης συνεχίζω να μην τις βλέπω.Επίσης μόλις κάνω save και βγώ απο το studio και ξανα ανοίξω το project μου πάλι μου βγάζει τα warning  για τα 7.3.3  (επίσης πριν ξέχασα να αναφέρω ότι έκανα convert το project σε 8.2.2) . Κάνω κατι λάθος???Αν έχει κανεις καμία ιδέα ....Sad

select DATEDIFF(dd,GetDate(),'20140731') AS EΠΟΜΕΝΕΣ_ΔΙΑΚΟΠΕΣ
  •  09-02-2009, 12:52 48301 σε απάντηση της 48118

Απ: Εγκατάσταση DevExpress

Μήπως μπορείς να ξαναγράψεις την ερώτηση ξεχωρίζοντας παραγράφους και προτάσεις? Δοκίμασα να διαβάσω τί γράφεις και σταμάτησα σε κάποιο σημείο όπου λες ότι έχασες κάποιες φόρμες, από κάπου. Όπως θα διαπίστωσες, μία δυσνόητη ερώτηση δεν προσελκύει απαντήσεις.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  03-05-2009, 00:27 50416 σε απάντηση της 48118

Απ: Εγκατάσταση DevExpress

Καλησπέρα Bill
     αν κατάλαβα καλά όλα  ξεκίνησαν μόλις εγκατέστησες την καινούρια έκδοση των  dev express.
    Είναι πολύ πιθανόν να έχασες τις αλλάγές και τις φόρμες αν όταν σου έβγαλε τα errors για τα references εσυ προχώρησες βάζοντας τα καίνουρια references.
    Όλα αυτα έγιναν επειδή το  vs2008 σε ρώτησε όταν δεν άνοιγε ο designer αν θές να προχωρήσεις αγνοώντας τα errors.(Αν διαβάσεις καλά τα call stacks σου αναφέρει οτι υπάρχει πιθανότητα
    να χαθουν καποια στοιχεία.
    Το καλύτερο είναι όταν αλλαζεις version κανεις convert με το project converter του dev express που έρχεται μαζί με την εγκάτασταση και αποφεύγοντας όλη αυτη την αναστάτωση συνεχίζεις χώρις κανενα πρόβλημα.
    Προσπάθησε να κάνεις convert και μπορει τελικά να μην τα έχασες όλα.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems