Εχώ ένα project σε C# VS2008 και DevExpress 7.3.3 κάποια στιγμή έβαλα τα 8.2.2 αλλά το project δεν το έκανα convert στα 8.2.2 και συνέχισα να προσθέτω νέες φόρμες και άλλα πολλά.Κάποια στιγμή αποφάσισα να αλλάξω φάκελο στο project μου απλά το έβαλα μέσα σε ένα άλλο Directory χωρίς να το σβήσω απο το αρχικό μου Directory.Μολις το άνοιξα αρχισε να μου πετά τα Reference 7.3.3 να έχουνε warnings αμέσως κλείνω το project και πάω στον αρχικό μου φάκελο και το ανοίγω απο εκεί και πάλι τα ίδια και εκεί και παρατηρώ ότι λείπουνε και οι τελευταίες μου φόρμες απο το project και μάλιστα λείπουνε τελείως απο το φάκελο μου.Έτσι απλά κάνω Remove τα Reference 7.3.3 και ξανα προσθέτω τα αντίστοιχα των 8.2.2 και ξανα κάνω Rebuild τρέχει η εφαρμογή αλλά χωρίς τις νέες μου αλλάγες με τις φόρμες που έιχα προσθέσει και επίσης συνεχίζω να μην τις βλέπω.Επίσης μόλις κάνω save και βγώ απο το studio και ξανα ανοίξω το project μου πάλι μου βγάζει τα warning για τα 7.3.3 (επίσης πριν ξέχασα να αναφέρω ότι έκανα convert το project σε 8.2.2) . Κάνω κατι λάθος???Αν έχει κανεις καμία ιδέα ....
select DATEDIFF(dd,GetDate(),'20140731') AS EΠΟΜΕΝΕΣ_ΔΙΑΚΟΠΕΣ