Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ajax Calendar extender και highlight custom days

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò leukonas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος leukonas στις 10-06-2009, 00:34. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-06-2009, 11:27 51454

Ajax Calendar extender και highlight custom days

Δουλεύω σε Visual studio 2005 .net 2 και χρησιμοποιώ το ajax control toolkit 1.0. Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη σε aspx/c#.Σε κάποιες σελίδες έχω κάποια ajax calendars στα οποία θα ήθελα να γίνεται κάποιου είδος validation.Δηλαδή να φτιαχτεί ένα περιβάλον στο οποίο θα καταχωρούνται όλες οι αργίες του έτους και απο κει και πέρα να φαίνονται πάνω στα calendars.Εχει κανείς ιδέα του πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?Εψαξα στο νετ αλλά τα μόνα πράγματα που βρήκα είναι συγχρονισμός του calendar με το google calendar και πως μπορούμε να ορίσουμε Minimum και maximum value χρησιμοποιόντας ένα jaxa validator (τα οποία δυστηχώς δεν μου κάνουν).Έχει κανείς καμια ιδέα?
  •  09-06-2009, 18:10 51466 σε απάντηση της 51454

Απ: Ajax Calendar extender και highlight custom days

Μια όμορφη έτοιμη λύση γι' αυτό που θέλεις την προσφέρει η Telerik.

Τώρα για το default ASP.NET Calendar control.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DayRender του Calendar, και εκεί να κάνεις manipulate

το κάθε συγκεκριμένο DayCell όπου θέλεις να δώσεις έμφαση (background color, text formating κτλ.).

π.χ. Κρατάς τις ημερομηνίες σου σε ένα DataTable, iterate στο DataTable και αναλόγως κάνεις τις ενέργειες σου.

•  09-06-2009, 21:26 51486 σε απάντηση της 51466

Ωραία η λύση της telerik και την έχω υπόψην μου...(θα με βόλευε ως περιβάλον στο οποίο θα καταχωρούνται οι αργίες) αλλά τα ημερολόγια τα χρησιμοποιώ εκεί όπου γίνεται data entry και δεν βολέυει αυτή η "κουμουτσα"...επίσης χψρησιμοποιώ το ajax calendar extender το οποίο απο όσο βλέπω δεν έχει DayRender.
  •  10-06-2009, 00:17 51490 σε απάντηση της 51486

Δικό μου λάθος sorry, οι πληροφορίες είναι για το asp:Calendar Control.
    Με το Extender δεν γνωρίζω αν μπορείς να έχεις τέτοια πολυτέλεια.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει γενικά, αν και είναι πολύ ωραίο για την χρήση που υπάρχει.

Όσο για το Telerik, είναι παραμετροποιήσημο, απλά το είδες στο Demo σε αυτήν την μορφή.

•  10-06-2009, 00:34 51491 σε απάντηση της 51490

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον....κανείς άλλος καμια ιδεα???
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems