Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Επιτέλους αυτόματος updater για τις εφαρμογές μου

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò xterm. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 15-10-2009, 11:41. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-10-2009, 21:44 54483

Επιτέλους αυτόματος updater για τις εφαρμογές μου

Γεια και χαρά συνάδελφοι,

Μετά από πολύ καιρό ψαξίματος και αρκετού coding βρήκα τη λύση για να ενημερώνω αυτόματα τις εφαρμογές μου.
    Αυτό εδώ wybuild . Παρα πολύ καλό και εύχρηστο. Δημιουργει patches από version σε version, silent check, ο installer ειναι και στα ελληνικα και πολλά άλλα στο προηγολυμενο link.

γροικάσε μπάρμπα τ' αρνάκια!!
  •  15-10-2009, 11:29 54496 σε απάντηση της 54483

Απ: Επιτέλους αυτόματος updater για τις εφαρμογές μου

πολύ ενδιαφέρον,

αν και προσωπικά εχω δικο μου ποιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για update μέσω internet εντελώς αυτόματα. Αν βρει νέα έκδοση σε ενημερώνει και άμα πεις ναι κατεβαίνει, ενημερώνεται μόνο του και σου ξανά-ανοιγει την εφαρμογή upgraded.(προϋποθέτει να έχεις δικό σου Hosting)

αν είχαν και κάποια έκδοση lite δωρεάν θα ήταν καλύτερα για αυτούς και για εμας.

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  15-10-2009, 11:41 54498 σε απάντηση της 54483

Απ: Επιτέλους αυτόματος updater για τις εφαρμογές μου

Καταρχήν, μετακινώ τη συζήτηση γιατί δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το αρχικό forum, Design & Architecture. Όπως και άλλες φορές παρακαλώ να προσέχουμε σε ποιό forum κάνουμε τα post.

Τί το ιδιαίτερο έχει το wybuild? Αυτά που περιγράφει τα κάνουν όλοι οι installers. Βλέπω επίσης ότι έχει το πολύ σημαντικό μειονέκτημα ότι δεν παράγει msi αρχεία. Μία εφαρμογή που δεν χρησιμοποιεί msi δεν μπορεί να γίνει Windows certified, για τον απλούστατο λόγο ότι άνετα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν για κάποιο λόγο σκάσει στο rollback, ενώ δημιουργεί και απίστευτο πονοκέφαλο στο administration.

Επίσης, υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια κι άλλα Open-source installers που κάνουν τα ίδια και περισσότερα πράγματα.

Και μην ξεχνάμε πάντα και το Click-Once το οποίο μας δίνει τα παραπάνω out-of-the-box

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems