Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πως θα κανω populate κειμενα δυναμικα σε συγκεριμενα σημεια στη σελιδα μου

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò eki. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος napoleon στις 01-11-2009, 13:59. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-10-2009, 21:37 54850

Πως θα κανω populate κειμενα δυναμικα σε συγκεριμενα σημεια στη σελιδα μου

Καλησπερα,

Φιαχνω ενα site και θελω να μαθω πως θα κανω populate κειμενα δυναμικα σε συγκεριμενα σημεια στη σελιδα μου.
    Αυτο που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι να ανεβαζω στο site μου το αρχειο και να  γραφω στη βαση μου το ονομα,
    την ωρα ανεβασματος και το path  του αρχειου. Αυτο που θελω ειναι να διαλεγω ενα αρχειο απο τη βαση και να
    το κανω populate σε συγκεριμενη θεση μεσα στη σελιδα. Καποια ιδέα?

Ευχαριστω.
    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
  •  30-10-2009, 23:22 54852 σε απάντηση της 54850

Απ: Πως θα κανω populate κειμενα δυναμικα σε συγκεριμενα σημεια στη σελιδα μου

Μία λύση θα ήτανε να εισάγεις δυναμικά τα κείμενα μέσα σε DIV tags, ή Μέσα σε Panels που περιέχουν

επίσης DIV tags ή <p> paragraph tags. Δηλώνοντας id="someId" και runat="server" μπορείς να έχεις πρόσβαση

στα properties τους server side. Φυσικά υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Το συγκεκριμένη θέση έχει λύση στo CSS.

•  31-10-2009, 12:25 54859 σε απάντηση της 54852

Και πως γινεται αυτο? Μπορεις να μου στηλεις καποιο Sample μηπως με βοηθησει?

Ευχαριστω.
  •  31-10-2009, 15:15 54862 σε απάντηση της 54859

Controls Declaration:

<asp:Panel ID="Panel1" runat="server">
                <p runat="server" id="p1">
                </p>
    </asp:Panel>
    Server Side:
        protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
        {
            p1.InnerText = "TEST SERVER SIDE";
        }

Όσο για CSS, δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να σε κατατοπίσω, πολύ βασικά πράγματα.
    Θα πρέπει να φτιάξεις ένα CSS Document που θα περιέχει τις πληροφορίες που μπορείς να δώσεις
    σε συγκεκριμένα Controls μέσω CSS Class κτλ..ίσως να σε βοηθήσει κάποιο άλλο παιδί σε αυτό.

Γενικά είναι μια άλλη ιστορία που απευθύνεται κυρώς στους Web Designers, και θέλει λίγο ψάξιμο,
    πολύτιμο για Web Applications and Sites γενικά.

Ελπίζω να βοήθησα.

•  31-10-2009, 15:41 54863 σε απάντηση της 54862

Thanks George.
  •  01-11-2009, 13:59 54872 σε απάντηση της 54863

Αν εννοείς ότι έχεις σώσει το path στον SQL και το αρχείο στο δίσκο και θες να δείξεις το περιεχόμενο στη σελίδα, πρέπει να ανοίξεις το αρχείο χρησιμοποιώντας Server.MapPath ή WebRequest και να γράψεις τα περιεχόμενα σε οποιοδήποτε control ή element έχει Text ή InnerText/InnerHtml property
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems