Καλησπέρα σε όλους,
Προσπαθώ να φτιάξω μια σελίδα όπου ο χρήστης θα κάνει login και αφού είναι σωστά τα στοιχεία να τον πετάει σε επόμενη σελίδα.Τα βήματα που ακολουθώ είναι τα εξής:
Τραβάω ένα loginview και ένα Login από το toolbox και πηγαίνοντας στο Administer Web Site ακολουθώ ένα ένα τα βήματα του wizard. Η Access Method που χρησιμοποιώ είανι From Internet και δημιουργώ ένα νέο χρήστη εισάγοντας όλα τα στοιχεία που λέει. Στα access rules στο βήμα 6 δίνω άδεια μόνο στους χρήστες μου. Τη πρώτη φορά που θα κάνω login με τα σωστά στοιχεία τρέχει κανονικά η σελίδα μου και αν βάλω λάθοσ στοιχεία βγάζει μήνυμα λάθους. Αν τα κλείσω όλα και ξαναπάω να συνδεθώ σα χρήστης μου λέει ότι τα στοιχεία μου είναι λάθος, ενώ υπάρχω σαν existing user.
Your login attempt was not successful.Please try again
Τι να κάνω? Γιατί συμβαίνει αυτό?
Δοκίμασα και με τον τρόπο που αναφέρει η msdn στη σελίδα http://msdn.microsoft.com/en-us/library/879kf95c(VS.80).aspx αλλά και εκεί βγάζει το εξής πρόβλημα:
Failed to generate a user instance of SQL Server due to failure in retrieving the user's local application data path. Please make sure the user has a local user profile on the computer. The connection will be closed.
με τον δεύτερο τρόπο που αναφέρω όπου βγάζει το παραπάνω λάθος ενώ θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει μια βάση sql στο φάκελο App_Data του WebSite μου ο φάκελος είναι κενός.
Σας ευχαριστώ πολύ.. όποιος μπορεί να βοηθήσει...