Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ritch Text box και Αποθήκευση στην Βάση.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Bill . Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Bill στις 25-01-2010, 19:12. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-01-2010, 16:59 56663

Ritch Text box και Αποθήκευση στην Βάση.

Έχω ένα text πεδίο στην βάση όπου και αποθηκεύεται το κείμενο απο ένα Ritch textbox . Το πρόβλημα είναι πως στην βάση αποθηκεύεται πχ
    "{\rtf1\ansi\ansicpg1253\deff0\deflang1032{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 Tahoma;}{\f1\fnil\fcharset0 Times New Roman;}{\f2\fnil Tahoma;}}
    {\colortbl ;\red0\green128\blue128;}
    \viewkind4\uc1\pard\lang1033\f0\fs16 ajdaskjdakjd\b\f1\fs44\par
    asd\par
    ;a;d;a;d;a';\par
    \pard\fi600\qc\cf1\b0\i\f0\fs52 d;d';\par
    sa';da;'dsadsa\cf0\lang1032\i0\f2\fs16\par
    \pard\par
    }
    "   πως μπορώ να πάρω το πραγματικο κείμενο απο το πεδίο με κάποιον SQLiko τρόπο ??

select DATEDIFF(dd,GetDate(),'20140731') AS EΠΟΜΕΝΕΣ_ΔΙΑΚΟΠΕΣ
  •  25-01-2010, 18:10 56665 σε απάντηση της 56663

Απ: Ritch Text box και Αποθήκευση στην Βάση.

Έτσι ακριβώς αποθηκεύεται το RTF. Τί θέλεις να κάνεις? Θέλεις να ψάξεις το αρχικό κείμενο χωρίς το formatting? Σε αυτή την περίπτωση μπορείς είτε να αποθηκεύεις το κείμενο χωρίς formatting σε ένα ξεχωριστό πεδίο. Αν το RTF προέρχεται από κάποιο RichTextBox control μπορείς να πάρεις το απλό κείμενο από το Text property.

Μία άλλη λύση, αν έχεις SQL Server, administration πρόσβαση και όρεξη για ολίγο σκάψιμο μπορείς να ενεργοποιήσεις και να χρησιμοποιήσεις το Full Text Search του SQL Server.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  25-01-2010, 19:12 56668 σε απάντηση της 56665

Απ: Ritch Text box και Αποθήκευση στην Βάση.

Η λύση να κάνω ένα ακόμη πεδίο μου φαίνετε πολύ πιο απλή (τουλάχιστον εμένα) απλά νόμιζα πώς ίσως υπήρχε κανένα function του SQL Server που του έβαζες ένα RTF και σου έφερνε το plain text. Με το Full text  δεν έχω ασχοληθεί ποτέ κ δεν γνωρίζω τι άλλες συνέπειες θα εεπιφέρει μια τέτοια κίνηση.

select DATEDIFF(dd,GetDate(),'20140731') AS EΠΟΜΕΝΕΣ_ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems