Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Κλικ σε listview αποτελέσματα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò wolverine. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος wolverine στις 17-03-2010, 20:09. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-03-2010, 16:07 57659

Κλικ σε listview αποτελέσματα

Έχω μια βάση  με πίνακα που αποθηκεύω προϊόν τη διαδρομή τις φωτογραφίας και άλλα. Θέλω όταν εμφανίζω τα προϊόντα μιας εταιρίας με ένα listview να μπορεί αυτός που βλέπει την σελίδα να κάνει κλικ επάνω στο προϊόν και να ανοίγει νέα σελίδα που να έχει πληροφορίες μόνο για αυτό το προϊόν  που κλικάρισε. Καμιά ιδέα?

Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κανένα βιβλίο για Asp.net που να αναφέρει και λεπτομέρειες για δημιουργία photoalboum.

•  15-03-2010, 10:14 57678 σε απάντηση της 57659

Απ: Κλικ σε listview αποτελέσματα

Αν βάλεις στο <ItemTemplate> (και στο <AlternatingItemTemplate> αντίστοιχα) ένα hyperlink που να σε οδηγεί στη σελίδα προβολής του προϊόντος. Αν το url του προϊόντος με id 25 είναι η viewitem.aspx?id=25 τότε το hyperlink θα το συντάξεις κάπως έτσι:

<asp:HyperLink runat="server" NavigateUrl='<%# "viewitem.aspx?id=" & Eval("id") %>' Text='<% Eval("product_name") %>'></asp:HyperLink>

Τάσος Καραγιάννης

Baby debugging steps...
  •  15-03-2010, 11:20 57680 σε απάντηση της 57678

Το listview ότι μου εμφανίζει το τραβάει από την βάση. Το Link αυτό θα το αποθηκεύσω στη βάση σε εnα column που θα το ονομάσω url?

•  15-03-2010, 11:26 57681 σε απάντηση της 57680

Όχι, το listview έχει κ κάποιο markup κώδικα, στο .aspx ή .ascx αρχείο. Εκεί θα πρέπει να γράψεις εσύ το hyperlink, περίπου όπως σου είπα στο προηγούμενο post. Το link δεν θα χρειαστεί να το αποθηκεύσεις στη ΒΔ, αλλά να το "φτιάξεις" εσύ στο NavigateUrl property του hyperlink.
    Τάσος Καραγιάννης

Baby debugging steps...
  •  17-03-2010, 20:09 57741 σε απάντηση της 57681

Οπότε στην ουσία αυτό θα είναι στατικό, δηλαδή δεν θα γινόταν να ενημερώνετε από ένα control panel που έχω δημιουργήσει για insert kai update. Ευχαριστώ ! Κατάλαβα τι μου λες και θα το παλέψω. Thanks again.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems