Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα με encoding (.FDF)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Panos Kousidis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panos Kousidis στις 26-03-2010, 16:03. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-03-2010, 14:03 57519

Πρόβλημα με encoding (.FDF)

Χρησιμοποιώ vb.net και προσπαθώ να φτιάξω ένα πρόγραμμα που να δημιουργεί FDF αρχεία για συνεργασία με φόρμες του Acrobat.
    Ωστόσο έχω ένα θέμα με τα ελληνικά γιατί για να εμφανιστούν στο acrobat κανονικά πρέπει να τα έχει το FDF σε αλαμπουρνέζικα
    Εάν κατεβάσετε το παρακάτω αρχείο με το παράδειγμα θα καταλάβετε.
    FDF Test.rar

Έχει 4 αρχεία μέσα.
    1)test.pdf : Είναι ένα pdf αρχείο με φόρμα όπου έχω τα fields LastName και FirstName
    2)test_data.fdf : To fdf περιέχει τα ακαταλαβίστικα values που εμφανίζονται στο test.pdf κανονικά
    3)test_data2.fdf : To fdf περιέχει τα αγγλικά values που εμφανίζονται στο test.pdf κανονικά
    4)test_data3.fdf : To fdf περιέχει ελληνικά values που εμφανίζονται στο test.pdf ακαταλαβίστικα

Υπάρχει τρόπος μέσω encoding να δημιουργήσω αυτά τα ακαταλαβίστικα values ώστε να προβάλλω δικά μου ελληνικά δεδομένα στη φόρμα;

Edit: Εάν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να υλοποιήσω αυτό που θέλω χρησιμοποιώντας το FDF Toolkit της Adobe που το δίνει εδώ;
    Προσπάθησα να κάνω το FdfTk.dll που δίνει add σαν αreference αλλά μου βγάζει το μήνυμα
    "A reference to c:\fdftk.dll could not be added. Please make sure that the file is accessible, and that it is a valid assembly or COM component."

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
    Πάνος

Panos
  •  26-03-2010, 16:03 57872 σε απάντηση της 57519

Απ: Πρόβλημα με encoding (.FDF)

Τελικά χρησιμοποίησα αντί για τα ακατανόητα FDF, τα XFDF που έχουν XML structure και είναι εύκολα επεξεργάσιμα
    Ευχαριστώ

Panos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems