Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

δεν βλέπω τις αλλαγές

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DaltonGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος DaltonGR στις 30-06-2010, 15:11. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-06-2010, 14:48 59318

δεν βλέπω τις αλλαγές

Καλησπέρα,
    Έχω ένα web app σε asp.net που εμφανίζει δεδομένα σε grid, όλες οι σελίδες χρησιμοποιόυν ένα default web template(.dwt).Έκανα κάποιες αλλαγές στις σελίδες αλλά όταν τις ανεβάζω στον Server βλέπω τις παλίες σελίδες χωρίς τις αλλαγές. Έχω κάνει restart την εφαρμογή, έχω δεί ότι όντως είναι πάνω τα δεδομένα... Καμία ιδέα;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  •  30-06-2010, 14:57 59320 σε απάντηση της 59318

Απ: δεν βλέπω τις αλλαγές

Καθάρισες την cache του browser? Αν οι σελίδες έχουν αλλάξει o server θα σου στείλει σίγουρα τις νέες σελίδες. Από την άλλη, αν έχεις βάλει κανένα πολύ μεγάλο cache timeout στις σελίδες μπορεί να σου έρχεται παλιά σελίδα από κάποια ενδιάμεση cache π.χ. του ISP σου. 

Αλήθεια, για τί αλλαγές μιλάς? Αν είναι αλλαγές σε κώδικα, μήπως δεν έχεις ανεβάσει το σωστό dll? Μήπως έχεις αφήσει κάποιο παλιό DLL στο GAC?

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  30-06-2010, 15:11 59321 σε απάντηση της 59320

Απ: δεν βλέπω τις αλλαγές

ναι καθάρισα το cache του browser. Μάλιστα χρησιμοποίησα 3 διαφορετικούς browser για να σιγουρευτώ. Αλλαγές έχω κάνει και στην εμφάνιση αλλά και σε κώδικα. Ούτε τις αλλαγές στην εμφάνιση αλλα ούτε και τις αλλαγές στον κώδικα βλέπω.Αν ανοίξω ένα αρχείο απο τον server που έχω ανεβάσει βλέπω με notepad οτι υπάρχουν οι αλλαγές. αλλά όταν εμφανίζει τις σελίδες είναι οι παλίες χωρίς τις αλλαγές...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems