Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ASP.Net Membership, Profiles, Sessions κτλ

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Firebrand. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Firebrand στις 09-08-2010, 18:17. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-08-2010, 18:17 59650

ASP.Net Membership, Profiles, Sessions κτλ

Γεια χαρά σε όλους.

Έχω μια βάση MySQL για την οποία χρησιμοποιώντας τον Provider της MySQL έχω φτιάξει τους πίνακες για memberships, roles, sessions κτλ. Η βάση που είχα φτιάξει αρχικά προέβλεπε το member με την χρήση ενός πίνακα στον οποίο αποθηκεύονταν κάποια στοιχεία που ήθελα. Τώρα όμως που προστέθηκαν οι πίνακες της MySQL ο δικός μου πίνακας είναι ουσιαστικά άχρηστος εκτός από μερικά στοιχεία τα οποία δεν προβλέπονται σε αυτόν της MySQL. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής: Ποια είναι καλύτερη πρακτική; Να κρατήσω τον πίνακα μου και να τον συνδέσω με μια 1 προς 1 σχέση με τον πίνακα της MySQL κρατώντας έτσι και τα άλλα εξωτερικά κλειδιά που συνδέονται οι πίνακες με τον αρχικό πίνακα members ή να κάνω merge τους πίνακες (τον δικό μου με αυτόν της MySQL) με συνέπεια να πρέπει να αλλάξω και τα εξωτερικά κλειδιά.

Επίσης ένα δεύτερο θεματάκι με τα profiles. Για κάθε χρήστη που θα βάζω στην βάση θα πρέπει να φτιάχνω profile στο web.config ή φτιάχνω εκεί την "κλάση" του profile και απο εκεί προκύπτουν όλα τα υπόλοιπα profiles;

Ευχαριστώ για τον κόπο.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems