Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

access forms

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò heavyaris. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Johnnyxp64 στις 16-09-2010, 00:16. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-09-2010, 17:57 60030

access forms

καλησπέρα παιδιά, μου ζητήθηκε να φτιάξω ένα πελατολόγιο και λέω να το κάνω σε access.
    όμως έχω την εξής απορία: πώς μπορώ να κάνω τα πάντα μόνο με φόρμες?
    δηλαδή αυτό που πρέπει να βλέπει ο χρήστης απο την αρχή που θα ανοίξει την access μέχρι που θα την κλείσει, πρέπει να είναι μόνο φόρμες. γίνεται αυτό?
    Έτσι όπως το φαντάζομαι είναι:
    αρχική φόρμα που να ρωτάει αν θέλει να κάνει εισαγωγή στοιχείων ή κάποιο ερώτημα και στη συνέχεια να εμφανίζεται η φόρμα των αποτελεσμάτων στην οποία να μπορεί να κάνει και edit τις εγγραφές.

Εγώ μέχρι στιγμής κατάφερα να κάνω ενα πίνακα και να εμφανίζεται σε φόρμα, και ένα ερώτημα που να εμφανίζεται σε φόρμα.
    θα ήθελα λοιπόν ένα "μπούσουλα", ευχαριστώ.

•  16-09-2010, 00:16 60031 σε απάντηση της 60030

Απ: access forms

γιατι δεν κοιτας την demo Northwind Που δινει η Access? και να μην την εχεις μπορεις να την γκουγκλαρεις και να την μελετησεις!
    στην ουσια "κρυβεις-κλειδωνεις" τα κοματια που δεν θες και κανεις "κατι σαν" εκτελεσημο και ανοιγεις μονο φορμες στην access. αλλα το λεω πολυ πολυ χοντρα τωρα... δες το demo και θα καταλαβεις.

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems