Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Αλλαγή προγραμματιστικά ενός AccordionPane χωρίς να χασει το Transition

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Karist. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Karist στις 15-10-2010, 11:07. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-10-2010, 11:07 60582

Αλλαγή προγραμματιστικά ενός AccordionPane χωρίς να χασει το Transition

Εχω ένα Accordion με δυο Panes. Στο πρωτο Pane εχω μια εικόνα και στο δευτερο Pane εχω ένα GridView, το ονομάζω GridView2.

Από ένα άλλο gridview, με όνομα GridView1,  από την επιλογή "Select" με DataKeyNames παίρνω αποτελέσματα στο GridView2.

Προσπάθησα μεσα από την  GridView1_RowCommand με την εντολη  Accordion1.SelectedIndex = 1  να αλλάξω δυναμικά το pane.
    Αλλάζει αλλά χάνει το Transition ( εκει ειναι ολη η ομορφιά του control ).

Ψαχνωντας βρηκα οτι μπορεί να αλλαξει με τον παρακάτω javascript κώδικα.
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function
    SetIndex(index) {
    var acc = $get('<%=Accordion1.ClientID%>');
    if (acc != null) {
    var accBehave = acc.AccordionBehavior;
    accBehave.set_SelectedIndex(index);
    }
    return false;
    }
    </script>

Στη συνέχεια πρόσθεσα στα properties του linkbutton (select) απο το GridView1 το OnClientClick="return SetIndex(1)" 
    <ItemTemplate>
    <asp:LinkButton ID="LinkButton1" runat="server" CausesValidation="False" CommandName="Select" Text='<%# Eval("CityNameEnglish") %>' ForeColor="#585880" OnClientClick="return SetIndex(1)"></asp:LinkButton>
    </ItemTemplate>
    με αποτέλεσμα να κανει το transition αλλά δεν εμφανιζει αποτελέσματα στο GridView2.

Εχετε καμια ιδεα πως μπορει να υλοποιηθει, εστω και με αλλο τρόπο; Αν η λύση ειναι με javascript, παρακαλώ μπορειτε να ειστε αναλυτικοί γιατί από javascript δεν γνωρίζω πολλά πράγματα;

Ευχαριστώ πολυ.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems