Καλησπέρα σε όλους.
Για τις ανάγκες της εταιρίας μου, ψάχνω άτομα που θα στελεχώσουν 2 ομάδες:
- Η πρώτη έxει να κάνει με clients "γενικά", με έμφαση σε mobile development, web development ( και για κινητά ... ) με σοβαρές τάσεις προς HTML 5 & Javascript APIs όπως Dojo + Extjs, και το αναπόφευκτο βέβαια, ASP.NET "classic".
- H δεύτερη έρχεται να καλύψει το server, με έμφαση σε messaging, distributed in-memory caches, workflow, data access, και γενικότερα framework-y design.
Δεν ψάχνω για guru-δες
στο χαρτί, ούτε ανθρώπους με 200+ χρόνια εμπειρία και 3 παραγράφους certifications.
Ψάχνω για έξυπνους, συνεννοήσιμους και ικανούς ανθρώπους που φρικάρουν με τη μετριότητα δίπλα τους, και έχουν όρεξη να δουλέψουν διαφορετικά απο τη μάζα του drag'n'drop στο designer. Java / open source frameworks is a major plus για τους backend, αλλά
η ενημέρωση και η αυτόνομη δίψα για μάθηση είναι απλώς απαραίτητη.
Το επίσημο για τις 2 ομάδες budget δεν έχει καθοριστεί, αλλά οι 2 παραπάνω άνθρωποι
μπορύν να περιμένουν κάπου γύρω στα 2.2 - 2.4K μικτά ( =
περίπου 1.65 - 1.8K με ΙΚΑ, συγχωρήστε την ανακρίβεια ή το πιθανό λάθος, οι ΤΕΒΕ ξέρετε ήδη τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα ).
Περιμένω απο τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να έρθει στα γραφεία μας, και να μου δείξει κάτι που δεν μπορούμε ήδη να κάνουμε,
ή την προοπτική να το πετύχει αυτό σύντομα.
Όποιος τελικά προσληφθεί, μπορεί να περιμένει
λογικά ωράρια εργασίας, ένα προϊστάμενο ο οποίος θεωρεί ότι δουλειά του είναι
να βοηθάει τους ανθρώπους του να παράγουν, κι όχι να "
ελέγχει" απο απόσταση, καθώς και αμέριστη συμπαράσταση μέχρις σημείου να παραιτηθώ εγώ για την αδικιά που πάει να γίνει στο .. "παιδί" μου.
This respect must be earned όμως.
Παρακαλείται ο ενδιαφερόμενος να μου στείλει
pm εδώ στο DNZ, το βιογραφικό τουλάχιστον σε πρώτη φάση δεν είναι καν απαραίτητο.
Γράψτε μας κάτι για τον εαυτό σας, και τι θέλετε να κάνετε στην τεχνολογική ζωή σας. Ψήστε μας με λίγα λόγια, δείξτε το πάθος σας.
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας,
Άγγελος
Angel
O:]