Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Βοήθεια για sqldatasource

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò equilibriumg. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος dpant στις 25-09-2011, 12:22. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  19-09-2011, 13:52 67405

Βοήθεια για sqldatasource

Έχω μια βάση με δυο πίνακες. Ο ένας πινάκας είναι οι πωλητές. Ο άλλος πινάκας είναι οι πωλήσεις που έκαναν οι πωλητές. Συνδέονται με το id_politi . Στο web form έχω ένα drop down list για να επιλέγω το όνομα του πωλητή με value το id και κάνω καταχώρηση στις πωλήσεις. Αυτό που θέλω είναι με κάποιο τρόπο το sql datasource  από το οποίο τραβάει το dropdownlist να μου εμφανίζει τους πωλητές που δεν έχω καταχωρήσει πχ τον Αύγουστο. Έτσι όταν καταχωρήσω  πχ τις πωλήσεις που έκανε ο πωλητής κ. Παπαδόπουλος για τον μήνα Αύγουστο , το drop down να μην μου τον εμφανίζει σαν επιλογή όταν καταχωρώ τις πωλήσεις των υπόλοιπων πωλητών για τον Αύγουστο.

•  25-09-2011, 12:22 67511 σε απάντηση της 67405

Απ: Βοήθεια για sqldatasource

Γράψε στο SelectQuery property του SqlDataSource το κατάλληλο sql query ώστε να γεμίζει το list μόνο με τους πωλητές που θες.

In their capacity as a tool, computers will be but a ripple on the surface of our culture. In their capacity as intellectual challenge, they are without precedent in the cultural history of mankind. -Edsger W. Dijkstra. The humble programmer.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems