Έχει κάποιος καμιά ιδέα με το εξής πρόβλημα;
Έχω δημιουργήσει μια windows forms εφαρμογή που χρησιμοποιεί SQL Server Compact Edition 3.5 SP2 & reporting services.
Για τον SQL Server Compact Edition 3.5 SP2 ακολούθησα τη λογική του private deployment και η εφαρμογή λειτουργεί μια χαρά όταν αντιγράψεις το φάκελο Debug/Release σε οποιοδήποτε υπολογιστή.
Εκτός βέβαια από το φάκελο C:\Programm Files\ που η MS έχει κόψει δικαιόματα read/write σε αρχεία..
Προσπαθώ να δημιουργήσω το setup.exe για πιο εύκολο και σωστό τρόπο διανομής της εφαρμογής αλλά εκεί αρχίζει το πρόβλημα....
Είτε με InstallShield είτε με Visual Studio Setup και να δημιουργήσω το setup.exe, ενώ η εφαρμογή εμφανίζεται να εγκαθίσταται κανονικά όταν δοκιμάσω να την εκτελέσω πάντα πετάει ένα μήνυμα λάθους το μήνυμα που μου πετάει είναι το εξής:
Περιγραφή:
Stopped working
Υπογραφή προβλήματος:
Όνομα συμβάντος προβλήματος: CLR20r3
Υπογραφή προβλήματος 01: myApplication.exe
Υπογραφή προβλήματος 02: 1.0.0.0
Υπογραφή προβλήματος 03: 51a725ff
Υπογραφή προβλήματος 04: System.Data.SqlServerCe
Υπογραφή προβλήματος 05: 3.5.1.50
Υπογραφή προβλήματος 06: 4b743b2f
Υπογραφή προβλήματος 07: 15c
Υπογραφή προβλήματος 08: 12
Υπογραφή προβλήματος 09: System.Data.SqlServerCe.SqlCe
Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032
Δεν έχω καταλάβει εάν είναι θέμα connection string, application setting ή path που πρέπει να μπει το sdf αρχείο.....
Έχει κάποιος καμιά ιδέα;
ΝΕΟ: Έτσι πάνω στην τρέλα δοκίμασα να βάζει το setup την εφαρμογή σε έναν φάκελο εκτός program files και παίζει κανονικά..... Μήπως χρειάζεται κάτι ακόμα ρύθμιση για να μπορώ να χρησιμοποιώ κανένα φάκελο UserDataFolder ή κάτι τέτοιο;