Καλημέρα,επανέρχομαι με μια επαναδιατύπωση του ερωτήματος που είχα κάνει προχθές γιατί ήμουν εντελώς έξω από αυτό που πραγματικά ζητούσα αφού είχα μπερδευτεί και εγώ ο ίδιος.
Λοιπόν τα παίρνω απ'ο την αρχή έχουμε μια web εφαρμογή η οποία περιέχει ερωτηματολόγια,η εφαρμογή αυτή είναι σε asp και υποστηρίζεται από μια βάση sql server.
Αυτό που θέλω να κάνω εγώ ο οποίος είμαι ο διαχειριστής της εφαρμογής,είναι να καταγράφονται οι κινήσεις των users που μπαίνουν στην εφαρμογή για να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο να αποθηκεύονται σε αρχεία(οι κινήσεις τους) και αυτά τα αρχεία να αποστέλλονται σε μένα.
Για παράδειγμα ενας χρήστης που θα ανοίξει μια ερώτησηη οποία θα βρίσκεται σε αρχείο word,οι κινήσεις που θα κάνει π.χ. ενα file-open να καταγραφεί να αποθηκευτεί κάπου προσωρινά τοπικά και να αποσταλλεί στον εκάστοτε διαχειριστή.
Αυτά, το ξέρω πως τα γράφω παλι μπερδεμένα όποιος κατάλαβε και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ και καλη χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία.
P.S. Μου έχουν πει πως αυτή η διαδικασία γίνεται με visual basic,ωστόσο κάθε άλλη πρόταση είναι δεκτή