Θέλω το hotfix που αναφέρεται στο άρθρο 904380. Μπαίνω στη σελίδα τεχνικής υποστήριξης της MS Hellas> Επιλέξτε ένα προϊόν για να δείτε τις επιλογές υποστήριξης > επιλέγω developer tools, υπάρχει το VS 2002, αλλά το VS 2003 δεν υπάρχει. Οπότε υποθέτω ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν υποστηρίζεται ηλεκτρονικά και λέω να πάρω τηλέφωνο.
Πηγαίνω στη σελίδα επικοινωνίας της MS Hellas, και παίρνω το τηλέφωνο τεχνικής υποστήριξης που δίνει: 801 500 3000. Βγαίνει ένα voice gate και λέει "Ευχαριστούμε που καλέσατε την MS Hellas, for english press seven", "for english press seven", "for english press seven", "for more information press star", "...", "goodbye" και μου το κλείνει. Ξαναπήρα και πάτησα και το star, οπότε με έβγαλε ξανά στην αρχή του μηνύματος.
Ρωτάω λοιπόν:
- Η τεχνική υποστήριξη για το VS 2003 παρέχεται όντως μόνο τηλεφωνικά ή και με κάποιον άλλο τρόπο που δεν είδα;
- Η τηλεφωνική υποστήριξη παρέχεται μόνο στα αγγλικά ή υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος που δεν άκουσα;
- Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να λάβω hotfixes από την MS Hellas;
- Μήπως πρέπει να απευθυνθώ στην τεχνική υποστήριξη κάποιας άλλης χώρας;
Πι ες ένα: είμαι MSDN subscriber.
Πι ες δύο: Στο παρελθόν είχα ζητήσει hotfixes μέσω e-mail σε στο [email protected] αλλά δεν είχα λάβει απάντηση.
Χρήστος Γεωργακόπουλος