Γράφτηκε σε άλλη συζήτηση:
Υποθέτω ότι:
1. Το dataset έχει γεμίσει με τιμές πριν το χρησιμοποιήσω
το ερώτημά μου είναι:
Πως γίνεται αυτό; !!!! πως μπορεί το dataset να συνδεθεί με ένα sqldatasource και τα περιεχόμενά του...
Το πρόβλημα μου είναι ότι χρησιμοποιώ ένα sqldatasource το οποίο περιέχει τα δεδομένα μου. Αυτά τα δεδομένα μπορώ να τα προσπελάσω στον κώδικα HTML με την eval("field").
Πως μπορώ αυτά τα δεδομένα να τα προσπελάσω στο Onclick της VB στο τμήμα των script για να ορίσω π.χ. ένα session με κάποιο πεδίο που θέλω να διατηρήσω την τιμή του;
Για να περιγράψω τι ακριβώς θέλω να κάνω:
έχω ενα gridview όπου δείχνει εγγραφές από πίνακα. όταν πατάω σε κουμπί κάποιας εγγραφής θέλω να πάει σε φόρμα άλλης σελίδας που έχω κάνει και ένα νέο sqldatasource να τραβαει τη συγκεκριμένη εγγραφή, να εμφανίζει τα περιεχόμενα και να γίνεται διόρθωσή τους.
δεν μπορώ πριν το στείλω στη νέα σελίδα να ορίσω session με το κλειδί της εγγραφής ώστε να χρησιμοποιηθεί στο sqldatasource της νέας σελίδας...
Περικλής Θωίδης