anjelinio wrote: |
Παιδιά, το νέο error message είναι κλασσικό για sites στα οποία δεν επιτρέπεται να δείς το Exception stack trace απο remote υπολογιστή ( είναι το default setting ).
dtakis, η σελίδα σου έχει κάποιο λαθάκι απλώς, και πετάει exception. To error message που βλέπεις απλώς σου λέει αυτά που έγραψα κι εγώ πιο πάνω, και πώς να αλλάξεις το setting στο Web.Config.
Έτρεξες τη σελίδα τοπικά πρίν την ανεβάσεις; Είσαι σίγουρος οτι είναι σωστή; |
|
Την έγραψα στο Dreamweaver και την ανέβασα ... σήμερα όμως εγκαθιστώ το VS 2003, γιατί αυτό όντως λέει το error message "Να μην μπορούν τρίτοι να δουν τα λάθη μας και να τα εκμεταλλευτούν..."
Το πρόβλημα είναι ότι κάνει και άλλα νερά η εταιρία hosting καθώς κατάφεραν και μπλόκαραν το FTP transfer & delete και το κάνω μόνο από το control panel τους! Από την άλλη η σελίδα που ανέβασα με το ίδιο όνομα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ... ότι δεν έχει access ο ASPNET user! Τέλος πάντων θα τελειώσω και θα δοκιμάσω την σελίδα τοπικά και μετά αν δεν μου δώσουν τρόπο να φτιάχνω μόνος μου το θέμα της πρόσβασης του APSNET user στις σελίδες μου θα ζητήσω να το κάνουν (μία και έξω) εκείνοι!