Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΜΕ SQL Express!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò jimenez. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος jimenez στις 29-05-2006, 18:50. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  24-05-2006, 14:20 13254

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΜΕ SQL Express!

ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ SQL EXPRESS.TO PROGRAMMA ΣΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ PC ΠΑΙΖΕΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ SERVER κτλ.).ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ENA PC ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΙΝΙΤ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ CONNECTION STRING. TO ARXEIO EINAI TO ΕΞΗΣ: "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=BDTBase;Data Source=(local)\SQLExpress;Initial File Name=C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\BDTBase_Data.MDF".

ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ:

[DBNetlib][Connection Open(Prelogin handshake()).] General network error.Check
    your network documentation (ΠΕΡΙΠΟΥ...)

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

ΤΟ SQLExpress service στις ιδιότητες του έχει ως built in account -> Local System.

Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  24-05-2006, 17:48 13265 σε απάντηση της 13254

Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΜΕ SQL Express!

Καταρχήν θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι τρέχει ο SQL Server Express στο μηχάνημα και ότι χρησιμοποιεί το TCP/IP. Δες και το http://blogs.msdn.com/sql_protocols/archive/2005/10/29/486861.aspx που περιγράφει τις πιθανές αιτίες του προβλήματος. Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι αν ο SQL Server Express δεν χρησιμοποιεί TCP/IP δεν μπορείς να συνδεθείς με (local) ή ., ενώ μπορείς να συνδεθείς με το όνομα της μηχανής. Ο λόγος είναι ότι στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιεί shared memory, ενώ στις άλλες προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το TCP/IP
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  25-05-2006, 09:32 13291 σε απάντηση της 13265

Kalimera,

Se poies periptwseis xrisimopoiei TCP/IP o SQL Express?8a prepei na trexei o SQL Express ston server?Dld ti kanw otan einai na trexw tin efarmogi se client?
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  25-05-2006, 09:42 13294 σε απάντηση της 13291

8a prepei na kanw enabled to TCP/IP?
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  25-05-2006, 12:27 13310 σε απάντηση της 13294

allaksa to data source apo local se kai energopoihsa ola ta protocols tou sql server sto configuration manager.Twra vgazei to eksis minima

"General Network Error!"
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  28-05-2006, 22:52 13419 σε απάντηση της 13310

Παιδια καμια ιδεα?εψαξα στο internet και καπως χαθηκα.Πολλοι το εχουν αντιμετωπισει αλλα βλεπω παρα πολλες λυσεισ οπου καμια δεν με εχει βοηθησει
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  29-05-2006, 18:07 13457 σε απάντηση της 13419

Από τη θέση που ήμαστε μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και θα κάνω και εγώ άλλη μία. Έγραψες ότι το μηχάνημα που εγκατέστησες την εφαρμογή ήταν σε δίκτυο. Είναι λογικό αυτό το μηχάνημα να είχε κάποιον firewall. Μήπως εκεί κατά την εγκατάσταση έβγαλε κάτι ο firewall και απαντήσατε αρνητικά;
  •  29-05-2006, 18:50 13461 σε απάντηση της 13457

Δεν εβγαλε ο server κατι αλλα ο client Οταν ετρεξα την εφαρμογη έβγαλε το μήνυμα "general Network Error". Έπίσης έχω αυξήσει το connection timetout στα 120 sec. Παίζει να είναι bug του MDAS 2.8.
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems