Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Αναζήτηση Συνεργατών

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò planovios. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος tolis_carpenter στις 22-07-2006, 11:32. Υπάρχουν 9 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  19-05-2006, 23:42 13029

Paradise [ip] Αναζήτηση Συνεργατών

Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα,

Ψάχνω προγραμματιστές να με βοηθήσουν στο στήσιμο μιας εταιρείας.

Η δουλειά είνα Part time, έχει μέλλον, και καταρχήν ενδιαφέρομαι για περιοχή Θεσαλλίας, όποιος είναι κοντα

και ενδιαφέρεται ας εποικηνωνήσει. Ολο το προτζεκτ εχει να κανει με επιδοτησεις απο το Γ ΚΠΣ

Ευχαριστω εκ των προτερων

•  21-05-2006, 21:36 13071 σε απάντηση της 13029

Απ: Αναζήτηση Συνεργατών

Κατάγομαι απο Τρίκαλα ,
    και ασχολούμαι με VB6,VB.NET.

Αν ενδιαφέρεσε μπορούμε να επικοινωνήσουμε.

•  21-05-2006, 22:06 13072 σε απάντηση της 13029

Επειδη ισως δεν εγινα κατανοητος, να σας πω τι ψαχνω ακριβως.

Ειμαι λογιστής , κι εχω αρκετες επιχειρησεις που ειναι μικρες μεν , αλλα θελουν κι ενα προγραμματακι για να χουν π.χ. υπολοιπα πελατων προμ/των κλπ. Δεν τους συμφερει να αγορασουν καποιο ετοιμο οπως της UNISOFT (πρωην, νυν ALTEC) η της SINGULAR. Θελω να κανω μια εταιρεια που να κανει μικρα, φτηνα , ευχρηστα προγραμματα, συν το οτι μια τετοια κινηση ειναι επιδοτουμενη απο το Γ ΚΠΣ με ποσοστο εως και 50%. Δυστυχως δεν ξερω προγραμματισμο...Ξερω ομως τια αναγκες μιας μικρης επιχειρησης και πως αυτες μπορουν να καλυφθουν

Γι αυτο απευθυνομαι σε σας, αν καποιος ενδιαφερεται μπορουμε να τα πουμε πιο αναλυτικα.
  •  22-05-2006, 11:31 13088 σε απάντηση της 13029

Μπορείς να στήλεις κάποιο τηλέφωνο ή email για να επικοινωνίσω μαζί σου ?
  •  22-05-2006, 21:10 13118 σε απάντηση της 13029

Θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το project που ετοιμάζεις και την χρηματοδότηση από το Γ ΚΠΣ ? Απευθύνεται σε ιδιώτες ή επιχειρήσεις ?
  •  04-06-2006, 21:06 13600 σε απάντηση της 13029

Έχω πείρα σε εμπορολογιστικές εφαρμογές όσον αφορά την ανάλυση και έχω γράψει κώδιικα για διάφορα Project

Αν σε ενδιαφέρει επικοινόνησε μαζί μου

Ευχαριστώ
    George Matzouranis
  •  04-07-2006, 15:02 14408 σε απάντηση της 13029

Είμαστε 2 προγραμματιστές από Αθήνα με εμπειρία σε μικρές και μεγάλες εμπορικο-λογιστικές εφαρμογές, σε επίπεδο ανάλυσης, σχεδιασμού και ανάπτυξης. Θα μας ενδιέφερε η συμμετοχή σε ένα τέτοιο project. Θεωρούμε, λόγω πείρας, ότι υπάρχει η δυνατότητα "απομακρυσμένης" συνεργασίας, καθότι έχουμε εργαστεί και στο παρελθον με ανάλογες συνθήκες κάνοντας χρήση νεων τεχνολογιών (adsl, internet, remote connections, vpns κλπ)

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

•  05-07-2006, 14:20 14438 σε απάντηση της 13029

Στο έχω έτοιμο.Σε C# 2005 και SqlExpress.Εδώ και αρκετό καιρό φτοιάχνουμε με έναν φίλο μία τέτοια εφαρμογή.

Προίοντα,πελάτες,προμηθευτές,σύνθεση προϊόντος ,παραμετρική εκτύπωση τιμολογίου και ένα σορό reports.;

Έχει γίνει αρκετή ανάλυση και η εφαρμογή δουλεύει ήδη σε ένα μαγαζί.

Στην πραγματικότητα τεστάρεται σε αυτό το μαγαζί πάνω από 8 μήνες.

Αν ενδιαφέρεσαι παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου για να πούμε περισσότερα.

Ευχαριστώ,

Νίκος
  •  12-07-2006, 02:04 14620 σε απάντηση της 13029

Ενδιαφέρομαι και εγώ αν θέλεις επικοινώνησε μαζι μου απο Αθηνα. Δουλεύω σε μεγάλη Εταιρεία που έχει συνεργάτες όλες τις εταιρείες με τα προγράμματα που ανέφερες και έχω συμμετάσχει σε project από Φορολογικους μηχανισμούς ειδικό software driver για τα τιμολογια και σε αλλα projects που σχετίζονται με τα προγράμματα που αναφέρεις που δεν ειμαι σε θέση να στα αναλύσω εδώ δημόσια. Αν ενδιαφερθείς επικοινωνείς. Ευχαριστώ.

[Σημείωση moderator: Το αρχικό μήνυμα ήταν σε Greekglish. Παρακαλώ γράφετε στην Ελληνική γλώσσα.]

Peter Bournakas
  •  22-07-2006, 11:32 15090 σε απάντηση της 13029

Είμαι από την Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώ την visual basic 2005 και τον SQL Server 2005
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems