Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Visual Studio 2005 Standard Edition Reporting Question

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò nsouflis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nsouflis στις 15-11-2006, 22:16. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-11-2006, 14:35 20395

Visual Studio 2005 Standard Edition Reporting Question

Καλησπέρα ,
    Διερευνώντας την πιθανότητα να αγοράσω το vs 2005 ( χωρίς όμως να καταργήσω το vs2003 pro edition λόγω ενεργών project ) βρίσκομαι μπροστά στο εξής δίλημα :
    Standard Edition ???? ( έχω ήδη αγορασμένη την έκδοση Crystal Reports XI developer upgrade for .Net bundles )
    Αλήθεια γνωρίζει κάποιος αν η standard έκδοση θα μπορέσει να δεί το προαναφερθέν Crystal ?? τίθεται θέμα licencing ??
    ή το reporting με Crystal οδηγεί αναγκαστικά στην Professional έκδοση ???
    Η  επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία δέν ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική
    Γνωρίζετε κάτι ? Confused

•  15-11-2006, 19:18 20408 σε απάντηση της 20395

Απ: Visual Studio 2005 Standard Edition Reporting Question

Το μόνο σχετικό που μπορώ να σου πω είναι οτι πρέπει να κατεβάσεις τη Release 2 για να παίξεις με VS 2005. Αυτό πάντως για την standard edition και την Professional δεν το έχω δει πουθενά να το εξηγούν.
    Με την εταιρεία που λες οτι μίλησες εννοείς απευθείας την Business Objects ή την εδώ αντιπροσωπία? Εγώ μία φορά τόλμησα να πάρω να ρωτήσω κάτι την εδώ αντιπροσωπία και δεν έβγαλα καμμια άκρη. Και απο πάνω έμαθα ότι δεν κάνουν support την έκδοση που έχω (Crystal Reports Developer XI) :P

•  15-11-2006, 22:16 20425 σε απάντηση της 20408

Απ: Visual Studio 2005 Standard Edition Reporting Question

Chemical Cup , εννοούσα την κατασκευάστρια του visual studio   ( γραμμμή υποστήριξης ελλάδος  ) και με παρέπεμψαν στην Business Objects ( ???!!!!??????!!!!!  ) Huh?
    'Eχεις δίκιο για την  Release 2 . Την έχω κατεβάσει και εγώ παρότι χρησιμοποιώ τα Crystal με το  vs2003

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems