Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Finger Print reader/validator

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò dimkasta. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Δημήτρης Γκανάτσιος στις 14-11-2006, 11:24. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-11-2006, 11:26 20268

Finger Print reader/validator

Μου ζητήθηκε να ενσωματώσω σε μια σχετικά απλή εφαρμογή δυνατότητα σύνδεσης μέσω δακτυλικού αποτυπώματος.

Συσκευή που επιλέχτηκε είναι αυτή της Microsoft.

Ο υπολογιστής θα τρέχει κάτω από συγκεκριμένο χρήστη, οπότε δεν με βολεύει η χρήση για login στα windows μέσω της εφαρμογής που έρχεται έτοιμη με τον reader. Απλά θέλω κάτι να μου επιβεβαιώνει τον χρήστη, και με το membership API να του δίνω πρόσβαση.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποια έτοιμη βιβλιοθήκη που να έμεινε ευχαριστημένος τόσο από δυνατότητες, όσο και από support?

Σε αναζήτηση βρήκα αυτό

http://www.griaule.com/page/en-us/grfinger_sdk

αλλά είμαι επιφυλακτίκός γιατί βρίσκεται στη Βραζιλία και το φόρουμ τους φαίνεται εγκατελειμμένο και τρύπιο (έχει καταχωρήσεις από bots).

Simple Photography
  •  14-11-2006, 08:58 20316 σε απάντηση της 20268

Απ: Finger Print reader/validator

Το GrFinger όταν το είδα πριν κανένα μήνα μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Βέβαια δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του για να έχω τεκμηριωμένη άποψη. Στα συν η χαμηλή του τιμή.

Πάντως πιστεύω οτι τα SDK της DigitalPersona θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει (αν δεν το ξέρεις είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τη συσκευή της Microsoft). Όμως η τιμή του πιστεύω οτι θα εξακολουθεί να είναι αρκετά υψηλή και δεν ξέρω κατά πόσο θα υποστηρίζεται και η συσκευή της Microsoft.

Πριν κάποια χρόνια που είχα ασχοληθεί με το θέμα, είχα καταλήξει στο BioTools που στηρίζονταν στο SDK της DigitalPersona (τα SDK της DigitalPersona κόστιζαν 300.000δρχ). Βέβαια τώρα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε άλλο χώρο.

•  14-11-2006, 11:24 20320 σε απάντηση της 20316

Απ: Finger Print reader/validator

Αυτό τον καιρό ασχολούμαι με το SDK της Innovatrics, το οποίο, αν και έχει τα προβληματάκια του, είναι αρκετά αξιόλογο. Δεν γνωρίζω όμως ούτε εγώ αν υποστηρίζεται η συσκευή της Microsoft.

Dimitris-Ilias Gkanatsios
    Developer Evangelist, Microsoft Hellas

My Blog
    StudentGuru
    Twitter
    Facebook
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems