Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

SQL Server 2005 - διπλοεγγραφές!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò yolanda. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος yolanda στις 22-12-2006, 10:24. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-12-2006, 04:51 22538

SQL Server 2005 - διπλοεγγραφές!

Γεια σας! Ασχολούμαι με τον SQL Server 2005 για πρώτη φορά για μια εργασία και επειδή με πιέζει πάρα πολύ ο χρόνος ελπίζω στη βοήθειά σας! Έχω ένα dataset με *.txt αρχεία τα οποία θέλω να κάνω import στους πίνακες της βάσης μου. Ξέρετε πώς μπορώ να αποφύγω τις διπλοεγγραφές που υπάρχουν κατά την εισαγωγή; Να δημιουργήσω temporary πίνακες και μετά να χρησιμοποιήσω to distinct κάπως;
    Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
  •  20-12-2006, 11:47 22556 σε απάντηση της 22538

Απ: SQL Server 2005 - διπλοεγγραφές!

yolanda wrote:
    Γεια σας! Ασχολούμαι με τον SQL Server 2005 για πρώτη φορά για μια εργασία και επειδή με πιέζει πάρα πολύ ο χρόνος ελπίζω στη βοήθειά σας! Έχω ένα dataset με *.txt αρχεία τα οποία θέλω να κάνω import στους πίνακες της βάσης μου. Ξέρετε πώς μπορώ να αποφύγω τις διπλοεγγραφές που υπάρχουν κατά την εισαγωγή; Να δημιουργήσω temporary πίνακες και μετά να χρησιμοποιήσω to distinct κάπως;
    Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

sorry, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο ασαφές το ερώτημά σου.

1. όταν λες ότι το dataset έχει *.txt αρχεία εννοείς το path τους ή ολόκληρο το κείμενο;
    2. τι άλλες στήλες έχει το dataset;
    3. το dataset είναι typed;
    4. θες να κάνεις Import στους πίνακες ή σε έναν πίνακα;
    5. τι columns έχουν αυτος(αυτοί) πίνακες;
    6. κλειδιά υπάρχουν; αν όχι μήπως πρέπει να δημιουργήσεις;
    7. αν το distinct λύνει το πρόβλημα σου γιατί δεν το χρησιμοποιείς κατευθείαν στους κυρίως πίνακες; σε τι θα βοηθήσουν οι temporary;

αν μας δώσεις λίγα παραπάνω στοιχεία ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε (ας πούμε σε τι γλώσσα γράφεις;)

•  22-12-2006, 10:24 22695 σε απάντηση της 22538

Απ: SQL Server 2005 - διπλοεγγραφές!

Συγγνώμη για τις όποιες ασάφειες, προέκυψαν από τη βιασύνη μου! Το έλυσα το πρόβλημα τελικά...Ευχαριστώ πάντως :)
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems