Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

2,5 εκατομμύρια έλληνες χρήστες.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò tommaσ. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος tommaσ στις 23-12-2006, 15:16. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-12-2006, 15:16 22739

2,5 εκατομμύρια έλληνες χρήστες.

Για σας ξανά…

Σύμφωνα τη AGB(NIELSEN MEDIA RESERCH) 2,5εκατομύρια έλληνες χρησιμοποιούν το internet και μάλιστα σχεδόν καθημερινά αφού 9/10 συνδέονται ξανά πριν περάσει 24ώρα από την τελευταία φορά που βγήκαν και σαν να μην έφτανε αυτό οι  6/10 είναι καμένοι αφού κάθονται στο internet από 2 μέχρι 6 ώρες ! Βλέπουμε επίσης ότι οι άντρες υπερτερούν στο να χρησιμοποιούν το internet αφού με ποσοστό 76% συντρίβουνε τις γυναίκες  , και δείχνουν υπερήφανοι τα «εγκαύματα» που κέρδισαν  ….. ως συνήθως πάντως έχουν(έχουμε γκουχ γκουχ) και ένα εγκαυμα στην τσέπη καθότι το 69,1% χρησιμοποιούν ADSL(2005(36,4)2004(11,5%)) .

Βέβαια χάρης τον καλό φίλο και ως γνωστό συνάδελφο μας κράτος δηλώνουμε το 40% ικανοποιημένοι από την σύνδεσή μας στο internet ενάντι του 60% του 2004(μην ακούσω κανένα να λέει ήταν το ΠΑΣΟΚ τότε για αυτό , και η ΝΔ δεν είχε προλάβει να κάνει κάτι…) … βεβαίος βεβαίος υπάρχουν και κάποια σχόλει που άφεισαν μερικοί και επιβαιβεόνουν τα εγκάβματα που λέω : «Έχω να προσθέσω ότι το Ιnternet είναι ακριβό για την τσέπη μας. Έχω δύο κόρες, φοιτήτριες και κάθε φορά που το χρησιμοποιούν για το πανεπιστήμιο με πιάνει η καρδιά μου ή, μάλλον, η τσέπη μου».

Η έρευνα έγινε σε δήγμα : 31.889 «ηλεκτρονικών» Ανθρώπων .

---------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.agbnielsen.net/
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems