Έχω φτοιάξει ένα δικό μου Progressbar αλλά δεν μπορώ με τίποτα να του δώσω ένα icon για την toolbox του designer.
Το έχω ψάξει και στο msdn αλλά και στο ιντερνετ γενικά με πιο χρήσιμο άρθρο http://www.bobpowell.net/toolboxbitmap.htm.
Η αρχιή ιδέα ήταν βασικά να του δώσω να φαίνεται το icon του System.Windows.Forms.ProgressBar. Με βάση αυτά που έχω διαβάσει
[ToolboxBitmap(typeof(System.Windows.Forms.ProgressBar), "System.Windows.Forms.Controls.PrograssBar.bmp")]
public class ProgressBar:System.Windows.Forms.Control
ή
[ToolboxBitmap(typeof(System.Windows.Forms.ProgressBar), "PrograssBar.bmp")]
έπρεπε να είχε δουλέψει.
Δοκίμασα μέχρι και αυτό.
internal class ResourceFinder
{
}
namespace MyComponents.CustomControls.Controls
{
[ToolboxBitmap(typeof(ResourceFinder), "System.Windows.Forms.Controls.PrograssBar.bmp")]
Αλλά και πάλι δεν δουλεύει.
Αφού δεν δούλεψε τίποτα δοκίμασα να βάλω μια εικόνα με το path. ένα icon που απλά πρόσθεσα στο solution. Και πάλι κάνοντας build το project με τα controls σε άλλο test project στο designer δεν βγαίνει το εικονίδιο στην toolbox. Δοκίμασα να κάνω και clean το solution και μετά build για να φύγουν τα προσωρινά εικονίδια και να ξαναφορτωθούν αλλά και πάλι δεν δούλεψε.
Δεν καταλαβαίνω. Μήπως το έχω πετύχει και απλά δεν εμφανίστηκε το εικονίδιο επειδή τα προσθέτει μόνο του το IDE σαν controls που υπάρχουν στο solution?
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας εκ των προτέρων