Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Κλήση σελίδας masterpage πατώντας button

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò k_liza. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος k_liza στις 25-01-2007, 19:52. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-01-2007, 18:23 24046

Κλήση σελίδας masterpage πατώντας button

Καλησπέρα,

έχω μια deufalt σελίδα στην οποία έχω ένα κουμπάκι ( button ) πως μπορώ πιέζοντας το κουμπί να καλήται η masterpage Με ονομα masterpage1.master

Σας ευχαριστώ πολύ

k_liza
  •  25-01-2007, 18:27 24048 σε απάντηση της 24046

Απ: Κλήση σελίδας masterpage πατώντας button

δεν νομίζω ότι μπορείς να καλέσεις την masterpage.

Φτιάξε μια άδεια content page και κάλεσε αυτή
  •  25-01-2007, 18:36 24049 σε απάντηση της 24046

Βασικά θέλω σε μια σελίδα εναρξης να υπάρχει ένα μενου όπου επιλέγωντας θα καλούνται άλλες σελίδες aspx. σκέφτηκα πως εάν είχα στην masterpage το menu και δημιουργώντας στο content της masterpage σελίδες θα μπορούσα να τις καλέσω από το menu control χωρίς να γίνετια ανανέωση το πάνω κομμάτι που θα έχει το μενού

k_liza
  •  25-01-2007, 18:45 24050 σε απάντηση της 24049

k_liza wrote:
    Βασικά θέλω σε μια σελίδα εναρξης να υπάρχει ένα μενου όπου επιλέγωντας θα καλούνται άλλες σελίδες aspx. σκέφτηκα πως εάν είχα στην masterpage το menu και δημιουργώντας στο content της masterpage σελίδες θα μπορούσα να τις καλέσω από το menu control

Αυτό ακριβώς μπορείς να το κάνεις. Γι αυτό υπάρχει και ο μηχανισμός των masterpages

k_liza wrote:
    χωρίς να γίνετια ανανέωση το πάνω κομμάτι που θα έχει το μενού

Αυτό για να το κάνεις θα χρειαστείς frames, οπότε πάνε περίπατω οι τεχνικές των masterpages. Γενικά πλέον δεν προτιμούνται τα frames. Άλλωστε οι τεχνικές caching πλέον ελαχιστοποιούν την επιβάρυνση που έχεις.

Σε κάθε περίπτωση διάβασε στο sdk ό,τι αφορά τις masterpages. Θα σου λυθούν σχεδόν όλες οι απορίες.

•  25-01-2007, 19:52 24054 σε απάντηση της 24050

δηλαδή μπορώ να έχω απλές σελίδες aspx όπου σε μία σελίδα θα έχω frames και επιλέγωντας από το μενού στο top frame θα ενημερώνεται το κάτω frame. για αυτό θα πρέπει στο menu comntrol να δηλώσω target _self?????
    k_liza
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems