Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μπερδεμα με τον browser και την λειτουργια της σελιδας

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Rastone. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Rastone στις 05-03-2007, 04:26. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-03-2007, 04:00 25833

Μπερδεμα με τον browser και την λειτουργια της σελιδας

Χαιρετισμους σε ολους τους συμφορουμιστες.

Προγραμματιζω εδω και λιγους μηνες σε C# και ASP.NET2.

Εχει παρουσιαστει ενα ενδιαφερον προβλημα μια ιστοσελιδα που δουλευω. Δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το τι συμβαινει και το να βαλω τον κωδικα ολοκληρο δεν εχει νοημα. Θα προσπαθησω να το περιγραψω οσο πιο καλα μπορω.

Ενα απο τα κουμπια(asp:button) στην κυρια σελιδα εχει ως postbackurl μια δευτερη σελιδα η οποια παιρνει τα δεδομενα που θελω. Οταν γινει αυτο, αν πατησω το back του browser(firefox) με πηγαινει στην αρχικη σελιδα χωρις να δειχνει οτι την φορτωνει. Αν τωρα πατησω οποιαδηποτε κουμπι στην σελιδα με πηγαινει επι τοπου στην δευτερη σελιδα παλι χωρις να την φορτωνει και αγνοωντας την λειτουργια του καθε κουμπιου. Προφανως αμα κανω refresh την κεντρικη ολα λειτουργουν κανονικοτατα.

Ειμαι σιγουρος οτι ειναι κατι πολυ απλο που μου διαφευγει. Κατι με την cache του browser ισως.

Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε βοηθεια.

Υ.Γ. Επισης ψαχνω να βρω καλο hosting με υποστηριξη asp.net2 και sql server 2005 για να ανεβαζω την δουλεια μου.
  •  05-03-2007, 04:26 25888 σε απάντηση της 25833

Απ: Μπερδεμα με τον browser και την λειτουργια της σελιδας

Οκ, τελικα βρηκα την λυση.

Επρεπε να απενεργοποιησω το caching της ιστοσελιδας στην πλευρα του client.

Αυτο γινεται με τον παρακατω κωδικα στο Page_Load του αρχειου aspx.cs της σελιδας.

"
    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.NoCache);
    Response.Cache.SetNoStore();
    Response.Cache.SetExpires(DateTime.MinValue);
    "

Τελικα ηταν οντως απλο... Smile
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems