Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόγραμμα για δημιουργία Flash

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gspiros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος kallileo στις 10-05-2007, 14:58. Υπάρχουν 9 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-05-2007, 16:52 31431

Πρόγραμμα για δημιουργία Flash

Γνωρίζετε κάποιο δωρεάν πρόγραμμα για Flash?
  •  09-05-2007, 11:57 31628 σε απάντηση της 31431

Απ: Πρόγραμμα για δημιουργία Flash

To Swish ειναι κορυφη και αξιζει μολις 76 euros αξιζει να το παρεις.

http://www.swishzone.com/index.php?area=products&product=max&tab=purchase
  •  09-05-2007, 12:18 31629 σε απάντηση της 31628

Προσωπικά έχω πολύ διαφορετική άποψη.
    Έχω δουλέψει παλιότερα πολύ σε actionscript αλλά και σε συνεργασία με γραφίστες και πραγματικά το flash δεν συγκρίνεται με το swish.
    To flash έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ ωραίο εργαλείο ανάπτυξης front end και χωρίς παρεξήγηση το swish μοιάζει μπροστά του για παιδάκια.
    Αν βέβαια θέλουμε απλά να βάλουμε γραφικά να κάνουν κωλοτούμπες τότε η διαφορά τιμής γίνεται ο καταλυτικός παράγοντας.
  •  10-05-2007, 09:30 31666 σε απάντηση της 31629

Ποσο παει το flash????
  •  10-05-2007, 10:50 31673 σε απάντηση της 31666

θα το βρεις εύκολα στο adobe.com (δεν σου λέω μη σε αποθαρύνω)
  •  10-05-2007, 11:10 31677 σε απάντηση της 31673

Ειναι 7 φορες πιο ακριβο απο το Swish απο οτι βλεπω....και αυτο πρεπει να ειναι καινουργιο και βγηκε προσφατα ετσι?
  •  10-05-2007, 13:19 31687 σε απάντηση της 31677

όπα βγήκε καινούργιο; Τώρα το είδα πρέπει να έχει λίγες μέρες το CS3.

Κλασσικά η adobe φροντίζει τους γραφίστες. Σχεδόν όλα τα νέα features αφορούν τους γραφίστες. Τώρα τι παραπάνω έχει η actionscript 3 από την 2 δεν ξέρω.

700$ δεν είναι και λίγα πάντως.

Εδώ και χρόνια πάντως το flash υποστηρίζει επικοινωνία με server. Μπορείς να στείλεις μεταβλητές και να πάρεις τιμές. Επίσης διαβάζει xml τόσο σύγχρονα όσο και ασύγχρονα. Αν θέλεις ένα εφετσίδικο front και επικοινωνία με server (database πχ ) τότε είναι must. Έχει και κάποια έτοιμα components για παρουσίαση data που βοηθούν πολύ. Τουλάχιστον μια ευκαιρία στο trial την δικαιούται.

Εδώ και καιρό θέλω να γράψω ένα άρθρο για την επικοινωνία database - flash αλλά δεν προλαβαίνω να ανασάνω. Αν τελικά το αποφασίσεις μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια.
  •  10-05-2007, 13:41 31692 σε απάντηση της 31687

Δεν ηξερα καν οτι μπορεις να επικοινωνισεις με database μεσω flash....Παντα το ειχα μονο για εφε.

Ισως τωρα βγαλουν και καινουργιο Dreamweaver..
  •  10-05-2007, 14:00 31693 σε απάντηση της 31692

Αυτό νομίζουν οι περισσότεροι developers και γι αυτό το σνομπάρουν συστηματικά. Η πραγματικότητα είναι ότι έχει απίστευτες δυνατότητες και μια υπέροχη ΟΟ γλώσσα, την actionscript (που μοιάζει πάρα πολύ με την javascript ) και στην οποία μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα. Φυσικά οι περισσότεροι φτιάχνουν απλά κουμπάκια.

Επίσης είναι πολύ καλό στα video (δες youtube)

Όσο για το dreamweaver απλά δε νομίζω ότι κάποιος που έχει φτιάξει έστω και μια σελίδα σε visual studio μπορεί να γυρίσει πίσω στον dw. Το κομμάτι του .net το έχει χάσει και έχω τη γνώμη ότι είναι οριστικό αυτό.
  •  10-05-2007, 14:58 31695 σε απάντηση της 31693

Πολλοι ομως το προτιμουν λογω λειτουργικοτητας...αλλα μαλλον θελει μια ανανεωση. Για ΝΕΤ αν και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια ειναι πολυ πιο ευκολα να γραψεις ASP.NET λογω των wizards που εχει...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems