Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πώς καλείται μία Javascript function από τον κώδικα της ASP.NET

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Panos Kousidis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panos Kousidis στις 13-04-2007, 19:28. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-04-2007, 19:02 28452

Πώς καλείται μία Javascript function από τον κώδικα της ASP.NET

Θέλω να καλέσω τη javascript function PrintPage() που έχω βάλει μέσα στη σελίδα όταν σηκωθεί κάποιο event της ASP.NET, πώς μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο;

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στο submit μιας φόρμας κάνω κάτι ελέγχους στην ASP.NET ώστε να επικυρωθούν όλα τα πεδία και εάν όλα είναι σωστά θέλω να εκτυπωθεί η σελίδα στον εκτυπωτή του χρήστη. Αυτό που μου κάνει τη δουλειά πολύ γρήγορα και εύκολα είναι η συνάρτηση της javascript window.print(). Το θέμα είναι, πώς γίνεται να την καλέσω μέσα από τον κώδικα της ASP;

Ευχαριστώ

Panos
  •  10-04-2007, 19:51 28459 σε απάντηση της 28452

Απ: Πώς καλείται μία Javascript function από τον κώδικα της ASP.NET

Ερώτηση: Είναι ανάγκη ο έλεγχος να γίνεται στον server Και όχι στον client? Άν είναι ανάγκη μπορείς να παίξεις με μεταβλητές και get, οπόταν γίνεται μια μεταβλητή true άν πέτυχε το validation και ανάλογα να εκτελείται ο κώδικας...
    View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  11-04-2007, 10:06 28507 σε απάντηση της 28452

Διάβασε σε αυτό το site και ίσως σε βοηθήσει στο πρόβλημα σου.

•  13-04-2007, 19:28 28979 σε απάντηση της 28459

Pak:
    Ερώτηση: Είναι ανάγκη ο έλεγχος να γίνεται στον server Και όχι στον client? Άν είναι ανάγκη μπορείς να παίξεις με μεταβλητές και get, οπόταν γίνεται μια μεταβλητή true άν πέτυχε το validation και ανάλογα να εκτελείται ο κώδικας...

Ναι, δυστυχώς αυτό είναι αναπόφευκτο. Θέλω να κάνω την εκτύπωση μόνο όταν έχει πει o server το ΟΚ ότι όλα έχουν πάει καλά και η εγγραφή στη βάση έγινε.
    Πολύ χρήσιμο το παράδειγμα thx

Panos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems