Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Crystal Report is not defined.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò infoCENTER. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος infoCENTER στις 11-06-2007, 12:35. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-06-2007, 12:35 32829

Crystal Report is not defined.

Συγνώμη παιδιά, έχω ψάξει για προβλήματα των Crystal Report στο site αλλά δεν βρήκα αυτό που αντιμετωπίζω οπότε και γράφω.

Πριν καιρό δημιούργησα μία εφαρμογή σε VS 2005 και χρησιμοποίησα Crystal Reports. Την έκανα deploy και όλα παίζουν καλά μέχρι και σήμερα. Ο πελάτης ζήτησε μία αλλαγή σε ένα Report οπότε τι πιο λογικό να ανοίξω το project ξανά, το VS να το φορτώσει ζωρίς κανένα λάθος και να πάω να διορθώσω την αλλαγή στο report. Από την στιγμή που το έκανα αυτό το VS μου βγάζει <CrystalReportName> is not defined. Το μόνο που έκανα ήταν να διαγράψω μία στήλη και πήρα αυτό το ακαταλαβίστικο για εμένα λάθος.

Κλείνω το Project το φορτώνω πάλι και το λάθος εκεί... Κάπου κάτι πρέπει να έγινε αλλά δεν ξέρω τι και που.

Έψαξα Google βρήκα κάποια πράγματα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν ακριβώς η περίπτωση που αντιμετώπιζα οπότε σταμάτησα να πειραματίζομαι με τις λύσεις που προτείνανε, μήπως και κάνω τα πράγματα χειρότερα. Μήπως κάποιος από εσάς έχει γνώση του τι μπορεί να γίνεται; Η έκδοση Crystal Report που χρησιμοποιώ είναι αυτή που έρχεται με το VS 2005 και το VS έχει το SP1.

Ευχαριστώ.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems