Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δημιουργία SDF....

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò bender. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος bender στις 01-06-2007, 20:52. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-05-2007, 17:29 32100

Δημιουργία SDF....

Καλησπέρα σε όλους!!
    Προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο για να δημιουργήσω sdf...
    Δε με νοιάζει αν θα είναι απο mdb,ή xml...
    είχα βρει το data port wizard της Primeworks, αλλά τελείωσε η δοκιμαστική περίοδος και βρίσκομαι πάλι στο ψάξιμο....
    Υπάρχει μήπος κάποιος τρόπος να φτιάχνω τη βάση και μετά από κώδικα να φορτώνω τα δεδομένα μου?
    εχω ψάξει παντού και δεν μπορώ να βρω λύση...ο μόνος τρόπος είναι με το Data port wizard??

Ευχαριστω πολύ!
  •  24-05-2007, 09:42 32181 σε απάντηση της 32100

Απ: Δημιουργία SDF....

Καλημέρα,

SDF μπορείς να δημιουργήσεις, εάν έχεις τον SQL Server 2005, από το SQL Server Management.

Connect --> SQL Server Compact Edition και στο παράθυρο που θα ανοίξει θα πατήσεις το combo box Database file και εκεί έχει επιλογή <New Database>.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις γι' αυτό στο έγραψα.

Καλή σου μέρα και πάλι.

Στους σταθμούς των τραίνων σταματούν τα τραίνα. Στους σταθμούς των λεωφορείων σταματούν τα λεωφορεία. Στο γραφείο μου υπάρχει ένας σταθμός εργασίας...
  •  25-05-2007, 08:52 32215 σε απάντηση της 32181

Καλημέρα,
    Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Την ήξερα αυτή την επιλογή, αλλά εγώ έχω κάποιες Βάσεις Δεδομένων στην Access  και ψάχνω τρόπο να εισάγω τα στοιχεία του σε sdf...
    Από εκεί έχω δημιουργήσει νέα βάση, αλλά δεν ξέρω πως να κάνω import τα στοιχεία...

•  25-05-2007, 19:36 32234 σε απάντηση της 32215

Καλησπέρα φίλε μου.

Θα μπορούσες να κάνεις import τους πίνακες από την Access στον SQL Server 2000 (έχει Wizard για import) και εφόσον το κάνεις αυτό τότε να ανεβάσεις στο μηχάνημα IIS Service (έτσι ώστε να μπορέσεις να σετάρεις τον SQL Server για RDA Replication).

Αφού τα κάνεις αυτά τότε γράφοντας ένα σχετικό κωδικάκι με VB.NET να εκτελέσεις RDA μεταφορά δεδομένων από τον SQL Server 2000 στο PDA σου που θα έχει τη βάση SDF.

Μπορείς να βρεις στο Internet πολλά παραδείγματα συγχρονισμού με RDA. (VB.NET και C# Code Snippets δηλαδή).

Καλό σου απόγευμα.

Στους σταθμούς των τραίνων σταματούν τα τραίνα. Στους σταθμούς των λεωφορείων σταματούν τα λεωφορεία. Στο γραφείο μου υπάρχει ένας σταθμός εργασίας...
  •  01-06-2007, 20:52 32467 σε απάντηση της 32234

Τελικά αγόρασα το DataPort Wizard γιατί δεν μπορούσα να βγάλω άκρη και δεν έχω γνώσεις για ISS. Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems