Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Datagrid και εξωτερικό dll

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò xabikos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος xabikos στις 01-07-2007, 18:04. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-07-2007, 14:02 33297

Datagrid και εξωτερικό dll

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει δυο λύσεις. Θέλω σε κάποιο datagrid που χρησιμοποιώ να έχω δυο επικεφαλίδες σε κάθε στήλη. Ψάχνοντας βρήκα αυτό που κάνει αυτό ακριβώς που θέλω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω. Αν και το project μου είναι σε VC++ 2003 και το dll είναι σε C# νομίζω ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Κάνω ότι λένε οι οδηγίες στο codeporject αλλά δεν έχω καταλάβει το βήμα Drop an instance of the SizableColumnHeaderDataGrid onto your form or control. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Επίσης αν κάποιος μπορεί να μου πει πως μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο με άλλο τρόπο θα το δοκιμάσω. Να πω πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το datagridview μιας και δεν είναι διαθέσιμο στο στο .ΝΕΤ 1.1 που δουλεύω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

My dream is to fly over the rainbow so high!!!!
  •  01-07-2007, 14:35 33298 σε απάντηση της 33297

Απ: Datagrid και εξωτερικό dll

Hello Xabiko,

κάνε δεξί στο toolBox και από το μενού επέλεξε Choose Items μετά Browse και διάλεξε το SizableColumnHeaderDataGrid.dll ,

και θα έρθει στο toolBox το Grid και όποια Controls περιέχονται στο dll, μετά απλά τραβα τοπάνω στην φορμα σου.

Hope that helped!

Nassos

"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
    Winston Churchill

"Quality means doing it right when no one is looking."
    Henry Ford

•  01-07-2007, 18:04 33299 σε απάντηση της 33298

Απ: Datagrid και εξωτερικό dll

Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση και σωστή απάντηση σου. Δούλεψε όπως ακριβώς ήθελα. Ήταν τόσο απλό και όμως το μυαλό μου δεν πήγε να κάνω κάτι τέτοιο.

My dream is to fly over the rainbow so high!!!!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems