Η συζήτηση ξεκινα με το hosting στην Ελλαδα. Εχοντας ιστοσελιδα σε php αποφασισα να αλλαξω τεχνολογια και να δοκιμασω asp. Με λιγα λογια αλλαγη server.
Εχοντας επισκευθει εταιριες του εξωτερικου αποφασισα (αναθεμα την ωρα) να βρω asp φιλοξενια στην Ελλαδα. Και εδω ξεκινα το μαρτυριο.
ΤΟΜΟΣ Α'
Ημερα Πεμπτη 27/09/2007. Η εταιρια που εχει κανει register την ιστοσελιδα μου και εχει τις ρυθμισεις DNS εχει "τσιμεντωσει". Η ιστοσελιδα μου Off.
Ημερα Δευτερα 01/10/2007 (Καλο μας μηνα!) Η ιστοσελιδα μου εξακολουθει να ειναι off.
Ακολουθει τηλεφωνικη επικοινωνια. (Μακαρι να ειχα κασσετοφωνακι οπως ο Μακης να σας το μεταφερω)
Μe: Η ιστοσελιδα ειναι εκτος λειτουργιας.
Company: Βεβαιως πειτε μου το domain............... (μετα απο λιγο)
Μηπως μπορειτε να μου υπενθυμισετε τους nameservers?
Me: Πρεπει να εχετε χασει τη μπαλα εκει περα. (Αυτολεξει).
Company: Οχι απλα καναμε μια μικρη αναβαθμιση.......
ΔΟΞΑΖΩ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΕ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΤΟΜΟΣ Β'
Σας παραθετω live support απο Ελληνικη εταιρια "φιλοξενιας" asp. (Σημερα πριν μερικα λεπτα)
Αυτουσιο παρακαλω!!!
 |
|
Καλως ήρθατε George ! Το αίτημά σας έχει προωθηθεί στο τμήμα Sales Hosting - Domain Names . Παρακαλώ περιμένετε τον operator μας να απαντήσει στην κλήση σας. |
 |
 |
|
Η κλήση σας έγινε δεκτή από τον operator Yannis . Αυτή τη στιγμή στο δωμάτιο είναι: Yannis, George . |
 |
George: geia xaraGeorge: pali egoYannis: geia sasGeorge: thelo na sindetho me ti vasi sqlYannis: an den sas kanei kopoYannis: mporeite na to steilete se ena email?Yannis: dioti molis efeygaYannis: k exo kleisei to helpdeskYannis: tha to doume se ligi oraYannis: steilte apo to email sasYannis: kai tha to kano merge mazi me to allo erotima sasGeorge: kalo apogevmaYannis: eyxcaristoYannis: k perimeno to email saa
 |
|
O Yannis έχει φύγει από τη συζήτηση. Αυτή τη στιγμή στο δωμάτιο είναι: George . |
 |
Αυριο δεν ξερω ποιος θα ειναι στο δωματιο, που θα φυγει και ο George απο τη συγκεκριμενη εταιρια.
Με εκτιμηση,
Παπαδημητρίου Γεώργιος.