Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ερώτηση σχετικά με connection String

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Αλέξανδρος Δημητρίου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 17-12-2007, 11:37. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-12-2007, 14:44 38385

Ερώτηση σχετικά με connection String

Παιδιά Καλημέρα ,

Κατ'αρχην αναφέρομαι σε Windows application (VB.VS2005)  SQL SERVER 2005.

Στην εφαρμογή μου χρησιμοποιώ τα wizards του VS2005 για πρόσβαση και άντληση δεδομένων στη βάση μου.Όπως όλοι ξέρετε στο αρχικό βήμα του wizard μου ζητά ένα connection string με το οποίο θα κάνει όλες τις εργασίες στη βάση μου.Εγω χρησιμοποιώ Sql - Login authentication του οποίου τα credentials πάει και τα αποθηκέυει σε ένα settings αρχειο στο debug φάκελο της εφαρμογής μου.Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο.Οπότε όπως θα καταλάβατε αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να ορίσω τα credentials αυτά μέσα από την εφαρμογή μου ώστε να μην εμφανίζονται στο application settings.

Ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιει το connection string αυτό τα στοιχεία που δίνει ο χρήστης για να κάνει login στην εφαρμογή μου....

Σας ευχαριστώ παρα πολύ

Αυτοί που ζουν γενναίοι είναι ενάρετοι,κάνουν ένδοξες πράξεις και πέθαινουν αιώνια ξακουστοί....
    Μ.Αλέξανδρος...IV Crusade...
  •  17-12-2007, 11:37 38423 σε απάντηση της 38385

Απ: Ερώτηση σχετικά με connection String

Τσέκαρε αυτή τη συζήτηση. Μάλλον σου κάνει αυτό εδώ που προτείνεται σε αυτή τη συζήτηση.

Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems