Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Smtp Mail Network Credentials. No such user here.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παπαδημητρίου Γεώργιος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 04-01-2008, 12:08. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-01-2008, 14:01 38777

Smtp Mail Network Credentials. No such user here.

Hello NetZones!

Κατά τη διάρκεια αποστολής email από εφαρμογή σε .ΝΕΤ, λαμβάνω ως απάντηση "πχ@hotmail.com" No such user here
    Τα network credentials που χρησιμοποιώ είναι απο την προσωπική μου ιστοσελίδα kickstart.gr

(Η αποστολή email απο την ίδια την ιστοσελίδα σε οπιαδήποτε διεύθυνση email γίνεται κανονικά).

Το προβλημα δημιουργείται, οταν προσπαθω να στείλω email μέσω της εφαρμογής σε οποιαδήποτε διεύθυνση email που δεν έχει κατάληξη kickstart.gr
    Μου μυριζει κατι σε spam protection αλλα δεν ειμαι σίγουρος, γι αυτό θα ήθελα και τα φώτα σας.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

•  03-01-2008, 23:05 38788 σε απάντηση της 38777

Απ: Smtp Mail Network Credentials. No such user here.

... και πιο συγκεκριμένα

Mailbox Unavailiable. The server responce was <πχ@hotmail.com> No such user here.

•  04-01-2008, 12:08 38796 σε απάντηση της 38788

Απ: Smtp Mail Network Credentials. No such user here.

Δεν έχει να κάνει ακριβώς με spam protection αλλά με το γεγονός ότι οι SMTP servers γενικά πρέπει να ρυθμιστούν κατάλληλα για να παραλάβουν email το οποίο προορίζεται για domain που δεν αναγνωρίζουν. Σχεδόν όλοι οι SMTP servers πάντως ρυθμίζονται ώστε να μην στέλνουν σε άλλα domain, ακριβώς για να εμποδιστεί το spam. Συνήθως, ένας SMTP server θα στείλει email εκ μέρους ενός authenticated user, και μάλλον αυτό συμβαίνει στην περίπτωση σου. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να συνδεθείς με τα δικά σου credentials και όχι με αυτά του web site σου. Κατά κανόνα το web site εκτελείται ως Network Service. Δοκίμασε να βάλεις τα δικά σου credential και ρίξε και μία ματιά στα FAQ του kickstart. Κάπου θα λέει πως να στείλεις email από το site σου.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems