Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα με Access

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dober. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dober στις 18-02-2008, 21:23. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-02-2008, 21:03 40134

Πρόβλημα με Access

Καλησπέρα είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω σε μια βάση που έχω κάνει στην access: έχω κάνει μια βάση στην οποια θέλω να καταχωρώ καποια δεδομένα σε μια φορμα και μετα με ενα κουμπί εντολής να μου εμφανίζει την εκθεση την οποία έχω φτιάξει ως εδω όλα καλα, το προβλημα είναι οτι οταν πατάω το κουμπί δεν μου εμφανίζει τα δεδομένα τις εγγραφής που ειμαι αλλα μου εμφανίζει την 1η εγγραφή ενω εγώ πατησα το κουμπί οταν είμουν στην εγγραφή νουμερο 5.
    πως γίνεται να μου βγάζει την εγγραφή που βλεπω εκείνη την ώρα στην φορμα? περιμένω τα φώτα σας

•  15-02-2008, 10:44 40182 σε απάντηση της 40134

Απ: Πρόβλημα με Access

Αυτό που λες είναι πολύ λογικό.

Θα πρέπει η έκθεση που ανοίγεις,  να παίρνει δεδομένα από τον πίνακα που κανείς

εισαγωγή τον δεδομένων , αλλά θα πρέπει να βάλεις και μια συνθήκη where , για να σου εμφανίζει μόνο την έγγραφη που σε ενδιαφέρει.

Δηλαδή , θα πρέπει από την φόρμα που κανείς την εισαγωγή , να παίρνεις μια μεταβλητή  , (για παράδειγμα τον αριθμό της έγγραφης) και να περνάς την μεταβλητή

στην έκθεση , μέσα στην συνθήκη where , όποτε να σου εμφανίζει μόνο την έγγραφη που σε ενδιαφέρει.
    Γιώργος Μαργαρίτης

Aspx.gr
  •  18-02-2008, 21:23 40294 σε απάντηση της 40182

Απ: Πρόβλημα με Access

και πώς το κάνουμε αυτό?

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems