Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Timeout connection error σε ιστοσελίδα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò AngelsGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος AngelsGR στις 14-04-2008, 12:29. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-03-2008, 10:09 41177

Timeout connection error σε ιστοσελίδα

Εχω ανεβάσει μια ιστοσελίδα σε έναν αμερικάνικο server και έχω το εξής πρόβλημα. Όποια σελίδα δεν έχει επικοινωνία με την βάση δουλεύει μια χαρά. Όποια σελίδα προσπαθεί να κάνει connection με την βάση, τότε στις περισσότερες φορές αποτυγχάνει το connection με μήνυμα timeout connection expired. Για παράδειγμα προσπαθω να κάνω login και ο πινακας έχει μέσα μόνο 3 εγγραφές!! Ο κώδικας που έχω γράψει είναι ο εξής:

SqlConnection SQLConn = new SqlConnection(connstring);
    SqlCommand
    SQLCommand;

try {
          SQLConn.Open();
          SQLCommand = new SqlCommand(SQLText, SQLConn);
    finally
    {
          if (SQLConn != null)
            SQLConn.Close();

} 

Σε μένα τοπικά εννοείτε πως δουλεύει μια χαρά. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου λένε πως δεν μπορούν να αναπαράξουν το πρόβλημα. Έτσι πιστεύω πως το πρόβλημα έχει να κάνει με τίποτα authentication όταν μιλάει η web εφαρμογή μου με την βάση δεδομένων τους. Έχει αντιμετωπίσει κανένας σας παρόμοιο πρόβλημα? Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια λύση? Οποιαδήποτε σκέψη θα βοηθούσε μιας και είμαι σε αδιέξοδο εδώ και μέρες....

•  28-03-2008, 10:24 41179 σε απάντηση της 41177

Απ: Timeout connection error σε ιστοσελίδα

Μου μυρίζει πρόβλημα στο connection String. Θέτεις timeout εκεί?.
    Θέσε μια μεγάλη τιμή στην timeout παράμετρο και προσπάθησε πάλι.

Manos
  •  28-03-2008, 10:53 41182 σε απάντηση της 41179

Το connection string που χρησιμοποιώ είναι το εξής:

ConnectionString="server=ServerName;Initial Catalog=DBName;uid=DBUsername;pwd=DBPassword"

Και σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου λένε πως είναι σωστο.

Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να εκτελέσει την εντολή “SQLConn.Open()”. Εκεί μου βζάζει το error.

•  28-03-2008, 12:11 41184 σε απάντηση της 41177

Αν και μάλλον είναι άσχετο με το πρόβλημά σου, θα σου πρότεινα αντί για try-finally να χρησιμοποιείς το using statement για να εξασφαλίζεις την απελευθέρωση των πόρων σου.
  •  14-04-2008, 12:29 41500 σε απάντηση της 41184

Τελικά μετά από αρκετά μηνύματα επικοινωνίας το πρόβλημα βρέθηκε και έχει να κάνει με τον server. Το έλυσαν και προς το παρών δουλεύει καλά η σελίδα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems