Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα με SelectParameter

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò epp1123. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος epp1123 στις 05-05-2008, 11:05. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-04-2008, 15:40 41530

Πρόβλημα με SelectParameter

Καταρχάς καλησπέρα. Εν δευτέροις είναι η πρωτή φορά που φλεφτάρω με την ASP .Net (VB) και που και που τρώω και καμιά χυλόπιτα. Μέχρι στιγμής έβρισκα απαντήσεις στα προβλήματα που έχω αλλά εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ποιο το πρόβλημα λοιπόν:

Έχω ένα μενού με 4 επιλογές. Έχω επίσης ένα template και μία βάση από πίσω. Θέλω τα δεδομένα που υπάρχουν στο template όταν φορτώνει η σελίδα να επιλέγονται βάση της επιλογής που έκανα στο μενού.

Είπα λοιπόν και εγώ να χρησιμοποιήσω το  SelectParameters. Το σφάλμα που μου βγάζει είναι το εξής:

Error  1  Literal content ('<asp:QueryStringParameter="Supplier" QueryStringField="IdentTitle" Type="Char" />') is not allowed within a 'System.Web.UI.WebControls.ParameterCollection'.  C:\WebApplications\Cubeware\Pages\Suppliers.aspx  35 

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω το σφάλμα καθόλου τι εννοεί... ο κώδικας του Select Parameters είναι ο εξής:

<asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:cubewareWebConnectionString %>"
    SelectCommand="SELECT Suppliers.id, Suppliers.Logo, Suppliers.IdentTitle, Suppliers.Weblink, Products.ProdName, Products.Description, Products.SupplierID FROM Suppliers INNER JOIN Products ON Suppliers.id = Products.SupplierID WHERE (Supplier = ?)">
    <SelectParameters><asp:QueryStringParameter="Supplier" QueryStringField="IdentTitle" Type="Char" /> </SelectParameters>
    </asp:SqlDataSource>

•  15-04-2008, 17:19 41539 σε απάντηση της 41530

Απ: Πρόβλημα με SelectParameter

Γειά σου φίλε...

Μάλλον πρέπει να φταίει ότι έχεις γράψει:

<asp:QueryStringParameter="Supplier" QueryStringField="IdentTitle" Type="Char" />

Αυτό είναι λάθος.... δοκίμασε να γράψεις:

<asp:QueryStringParameter Name="Supplier" QueryStringField="IdentTitle" Type="Char" />

Σύνταξη στα 18,
    Στράτευση στα 100.
  •  05-05-2008, 11:05 41787 σε απάντηση της 41539

Απ: Πρόβλημα με SelectParameter

Εντάξει το λάθος εβρέθη
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems