Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Publish Web εφαρμογή

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò neoklis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος neoklis στις 07-05-2008, 14:09. Υπάρχουν 9 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-04-2008, 18:03 41564

Publish Web εφαρμογή

Μολις ολοκλήρωσα μία εφαρμογή με Web Developer 2008 express. Θέλω να κάνω publish την εφαρμογή μου στο τοπικό δίκτυο. Έχω στήσει ένα μηχάνημα με XP και έχω κάνει εγκατάσταση το IIS. Δυσκολεύομαι όμως να βρω βοήθεια στο πως θα κάνω publsh την εφαρμογή μου. Όποια βοήθεια παιδιά είναι πολύτιμη..

Ευχαριστώ

Dionisis
  •  17-04-2008, 08:39 41570 σε απάντηση της 41564

Απ: Publish Web εφαρμογή

Δημιούργησα ένα virtual directory και local παίζει κανονικά. Όταν πάω όμως από απομακρισμένο μηχάνημα μου βγάζει το εξής μήνυμα.

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

Εθεσα το mode στο customErrors σε off όμως το μήνυμα εξακολουθεί να εμφανίζεται..

Dionisis
  •  17-04-2008, 08:53 41571 σε απάντηση της 41570

Πέρασα την εφαρμογή μου σε root folder και παίζει κανονικά!!

Happy me..!

Dionisis
  •  17-04-2008, 10:22 41575 σε απάντηση της 41571

1) Δεν χρειάζεται virtual directory. Φτιαξε απλά ένα web site με local path το αρχείο που έκανες το publish

2)To Off ειναι case sensitive!!

View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  17-04-2008, 10:37 41578 σε απάντηση της 41575

Σε ευχαριστώ pak για την απάντηση σου.

Δεν καταλαβαίνω όμως τι εννοείς όταν λες «Φτιαξε απλά ένα web site». Πιστεύω ότι αναφέρεσαι στον IIS και να κάνω create new website. Εκεί όμως έχει μόνο create new virtual directory..

Dionisis
  •  17-04-2008, 11:23 41580 σε απάντηση της 41578

Αν πας στο folder Web Sites και κάνεις δεξι κλικ τότε δεν σου εμφανίζει new > web site; Αυτό που λές ισχύει όταν κάνεις δεξί κλίκ πάνω σε ένα folder μέσα σε ένα υπάρχον web site...

•  17-04-2008, 11:45 41581 σε απάντηση της 41580

Όντως pak, σε Server 2003 είναι όπως το περιγράφεις, σε XP μηχάνημα όμως, από όπου και θέλω να κάνω publish την εφαρμογή μου, έχει μόνο virtual directory και αυτό χρησιμοποίησα.. Δεν είναι ο ενδεικνυόμενος τρόπος...;

Dionisis
  •  17-04-2008, 12:14 41582 σε απάντηση της 41581

Χμμ.. Έχω (με έχουν) περάσει στην μετα ΧΡ εποχή εγώSmile όποταν δεν τα εχω μπροστά μου για να σου πώ τώρα.. Επιφυλάσσομαι να απαντήσω, αν δεν με προλάβει κάποιος άλλος...
  •  07-05-2008, 13:44 41847 σε απάντηση της 41582

Έχω το ιδιο προβλημα αλλά έχω ανεβάσει τα αρχεία μου σε έναν Server που έχω παρει χώρο..Please Help!

•  07-05-2008, 14:09 41849 σε απάντηση της 41847

Λάμπρο δυστυχώς δεν νομίζω να μπορω να σε βοηθήσω καθώς οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες.. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα είχε να κάνει με εφαρμογή η οποία θα έπαιζε σε τοπικό δίκτυο. Και το μόνο που έκανα ήταν να μεταφέρω την εφαρμογή μου σε root directory πχ c:\phone και έπαιξε κανονικά.. Καλύτερα θα ήταν αν έφτιαχνες καινούριο θέμα περιγράφοντας ακριβως το πρόβλημα σου εκτός και αν περιμένεις λίγο να δεις αν θα πάρεις απάντηση από εδώ...

Dionisis
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems