Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Λήψη πληροφοριών από URL και απάντηση σε HTTP REQUEST

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dataman. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dataman στις 04-06-2008, 18:54. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-06-2008, 18:54 42646

Λήψη πληροφοριών από URL και απάντηση σε HTTP REQUEST

Θα ήθελα την βοήθειά στο εξής:
    Προσπαθώ να λάβω SMS σε μία σελίδα και η εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία αυτή, μου δίνει τις πληροφορίες (του SMS) σε ένα url που τους έχω δώσει.

Συγκεκριμένα μου στέλνουνε με HTTP POST τις απαραίτητες παραμέτρους προκειμένου να λάβω την πληροφορία.
    Για να θεωρίσουν ότι έλαβα το SMS θα πρέπει να στείλω  ένα HTTP REQUEST

Όλη την διαδικασία την κατάλαβα αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα.

Το ερώτημά μου είναι Πώς θα λάβω τις πληροφορίες που μου στέλνουν στο URL που τους έχω ορίσει? θα χρειαστεί να φτιαξω κάποιο script στην σελίδα?

Δεν ξέρω εάν θα βοηθήσει, αλλά σαν τελικό αποτέλεσμα θα ήθελα να λαμβάνω τις πληροφορίες που μου στέλνουν σε εφαρμογή που είναι σχεδιασμένη με Visual Basic 6

Υστερόγραφο:
    Από την εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία, απλά μου έδωσε τις εντολές που πρέπει να λάβω (API) και τι πρέπει να στείλω και δεν μπορεί να μου δώσει απάντηση για τον τρόπο που θέλω να λάβω τα SMS, παρά μόνο με παραπέμπτει σε συγκεκριμένο τρόπο (μεσω site της εταιρείας) που μπορώ να διαχειριστώ την υπηρεσία.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems