Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

O Firefox 3 είναι αργός ?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò tsavos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 06-09-2008, 00:54. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-09-2008, 11:56 44484

O Firefox 3 είναι αργός ?

Για πείτε τις εντυπώσεις σας από τον firefox 3.  Εμένα μου φαίνεται ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ.
    Το ίδιο διαβάζω και σε διάφορα posts σε forums.
    Επίσης δεν παίζει το tabmix που θεωρώ ότι είναι το καλύτερο και πιο χρήσιμο add-on.
    Μάλλον με βλέπω να γυρίζω στην έκδοση 2.

Harry Tsavdaris
  •  04-09-2008, 13:51 44487 σε απάντηση της 44484

Re: O Firefox 3 είναι αργός ?

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αν και τον έχω εγκαταστήσει μόνο σε ένα μηχάνημα μου που τρέχει Ubuntu και απλά τρέχει τα ...μουλάρια.  Από συμβατότητα πάντως με τα διάφορα περίεργα rendering θέματα που είχαν οι asp.net σελίδες στον 2, πάει λίγο καλύτερα.  ΄

Έτσι και αλλιώς, από τότε που μου το πρότεινε ο Παναγιώτης είμαι addicted στον IE8 που πάει σφεντόνα (και ας μην δουλεύουν όλα)

The people of the straight land have really got it made, a warm friendly sleep from the craddle to the grave
  •  06-09-2008, 00:54 44509 σε απάντηση της 44487

Απ: Re: O Firefox 3 είναι αργός ?

Δεν έχω παρατηρήσει προσωπικά κανένα από τα παραπάνω προβλήματα στην τελευταία του έκδοση. Το Tabsmix plus, που όντως, ούτε κι εγώ μπορώ χωρίς αυτό, έχει μια έκδοση η οποία τρέχει στον ff3, απλώς θα πρέπει να επισκεφθείς το site του δημιουργού του.

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems