Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Connect to Access. add connection error: object reference not set to an instance of an object

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimis164. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimis164 στις 20-11-2008, 16:39. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  19-11-2008, 13:25 46336

Connect to Access. add connection error: object reference not set to an instance of an object

Καλημέρα
    Αν και έχω δουλέψει με oracle client και έχω κάνει και εφαρμογή αλλα χτες πήγα να συνδέσω μια βάση access και έφαγα πόρτα... 
    συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι ακριβός το ίδιο με αυτό που περιγράφει το παρακάτω link:
    http://connect.microsoft.com/VisualStudio/feedback/ViewFeedback.aspx?FeedbackID=118480

με add new connection βγάζει το error "object reference not set to an instance of an object"
    ενώ λέει προηγουμένως στο test connection "connection succeeded"

σε διάφορες προσπάθειες μου το δεύτερο μήνυμα λάθους που έλαβα είναι "Format of the initialization string does not conform to specification starting at index 0"

please help

p.s. κοίταξα καλά και το msdn μήπως κάνω κάτι λάθος
    ms-help://MS.VSCC.v90/MS.MSDNQTR.v90.en/dv_raddata/html/4159e815-d430-4ad0-a234-e4125fcbef18.htm

•  20-11-2008, 16:39 46383 σε απάντηση της 46336

Απ: Connect to Access. add connection error: object reference not set to an instance of an object

τελικά στο PC που έχω σπίτι μου δούλευαν όλα μια χαρά.
    μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η εγκατάσταση που υπάρχει στην δουλειά μου.
    οπότε αυτό το μικρο project θα το κάνω homework...
    anyway.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems