Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Datagrid μέσα σε repeater

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò it048. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος napoleon στις 26-01-2009, 03:07. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-01-2009, 12:34 47816

Datagrid μέσα σε repeater

Καλημέρα, έχω ένα Datagrid μέσα σε repeater και θέλω για κάθε item που δημιουργείται απο τον repeater να κάνει databind το Datagrid δίνοντας του για παράμετρο το ID του κάθε item.
    Αυτό χτηπάει.
    Private Sub Repeater1_ItemCreated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.RepeaterItemEventArgs) Handles Repeater1.ItemCreated

Dim DBPath As String
            DBPath = Server.MapPath("webadmin\db\admin.mdb")
            Dim sConnectionString As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & "Data Source=" & DBPath & ";"
            Me.OleDbConnection1.ConnectionString = sConnectionString

If e.Item.ItemType = ListItemType.Item Or e.Item.ItemType = ListItemType.AlternatingItem Then

If e.Item.ItemIndex() >= 0 Then

Dim itm As Integer

itm = e.Item.ItemIndex()

Dim keys As Data.DataRowCollection

keys = Repeater1.Items(itm)

Me.OleDbDataAdapter2.SelectCommand.Parameters("@id").Value = keys(itm)
                    Me.OleDbDataAdapter2.Fill(Me.RegistrationPrintDS1)
                End If
            End If
        End Sub
  •  26-01-2009, 03:07 47900 σε απάντηση της 47816

Απ: Datagrid μέσα σε repeater

Ένα τέτοιο σενάριο γίνεται declaratively με typed dataset. Επειδή υπάρχουν τα relationships της βάσης, μπορείς με μια εντολή στο. aspx να θέσεις το datasource του grid με το foreign key. Θα πρέπει να έχεις γεμίσει δύο πίνακες από τη βάση(master-detail) με δύο querries.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems