Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Εργασία- διαχειρ.Δανείων

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò aggelina. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος aggelina στις 04-01-2009, 22:23. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-01-2009, 14:10 47382

Εργασία- διαχειρ.Δανείων

Γεια χαρά σε όλους!Καλή χρονιά!
    Έχω μια εργασία με τίτλο Προγραμμα Διαχείρισης Δανείων, στην ACCESS στόχος του είναι να υπολογίζει της μηνιαίες δόσεις του δανείου.
    Μήπως υπάρχει καποιός έτοιμος κώδικας σχετικός με τα παραπάνω?Wink
    Ή να μου προτείνεται κάτι σχετικό?

Φιλικά
    Aggelina
  •  03-01-2009, 20:30 47384 σε απάντηση της 47382

Απ: Εργασία- διαχειρ.Δανείων

Σκοπός μίας άσκησης είναι, μεταξύ άλλων, να καταλάβεις τις τεχνολογίες και τις τεχνικές που απαιτούνται για να την ολοκληρώσεις. Τον τρόπο υπολογισμού των δόσεων λογικά τον έχεις μάθει από το Γυμνάσιο (κάπου στις γεωμετρικές προόδους), οπότε η ουσία της άσκησης είναι να εξοικειωθείς με την Access, να σχεδιάσεις τη βάση, να γράψεις τον κατάλληλο κώδικα για τον υπολογισμό των δανείων σε SQL ή VBA και να φτιάξεις το UI.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  04-01-2009, 22:23 47421 σε απάντηση της 47384

Απ: Εργασία- διαχειρ.Δανείων

Καλησπέρα!Φίλε Παναγιώτη!

Έχω φτιάξει τη φόρμα στην Access και ξέρω το κώδικα, το προβλημα είναι οτι δεν ξέρω πως να ρυθμίσω την Access!Δεν ξέρω Access Embarrassedτώρα μαθαίνω, και αυτό απο ανάγκη για μια εργασία που έχω. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε?
    Επειδή δεν ξέρω πως να επικολλήσω μια εικόνα (τη φόρμα μου), θα περιγράψω απο τι αποτελείται: Loan Amount -(textBox1), Duration(months) -(textBox2), Interest Rate -
    (textBox3), Early Payment -(CheckBox), Monthly Payment -(textBox4), Show Payment -(Button1), Exit -(Button2).

Παρακάτω γράφω και τον κώδικα στη VB.NET.

Private Sub bttnShowPayment_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)Handles bttnShowPayment.Click
    Dim Payment As Single
    Dim payEarly As DueDate
    if chkPayEarly.Checked Then
           payEarly =DueDate.BegOfPeriod
    Else
           payEarly=DueDate.EndOfPeriod
    End if
    Payment=Pmt(0.01*txtRate.Text/12, txtDuration.Text, -txtAmount.Text, 0, payEarly)
    txtPayment.Text=Payment.ToString("#.00")
    End Sub

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems