Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Project ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ Pocket PC

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Shog. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Μπλουγουράς Γιάννης στις 10-01-2009, 12:16. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-06-2008, 22:52 43084

Project ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ Pocket PC

Καταρχήν το forum παιδία είναι το καλύτερο που έχω δει….

Είμαι νέος στον προγραμματισμό ίσα ίσα που έχω αρχίσει να κάνω τα πρώτα μου βήματα.

Έχω αναλάβει θέμα πτυχιακής εργασίας να κατασκευάσω μία εφαρμογή που θα τρέχει σε windows mobile  5 -6 και θα χρησιμοποιείται απο παιδία που έχουνε πρόβλημα στην ομιλία έτσι ώστε να θεραπεύσουν το πρόβλημά τους…

Π.χ  το στρουμφάκι το λενε θρουφάκι..

Το σταθμό τον λένε θαθμό…

Γνωρίζω ότι θα δουλέψω με την γλώσσα c# και από εκεί και πέρα έχω εγκαταστήσει  το                    

visual studio 2008

Windows mobile SDK

και

Active sync

Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον SQL Server  2005 λόγο ότι μου λείπει ένα αρχείο IIS και ενώ  πάω να κάνω εγκατάσταση το αρχείο IIS μου πετάει μήνυμα εισάγετε το cd ΤΩΝ  WINDOWS  όπου όταν το εισάγω μου λέει λάθος κλειδί. (Έκανα format το pc μου πάλι τα ίδια..σκέφτηκα  ίσος φταίει που δεν είναι original)

Το πλάνο του προγράμματος το έχω κάπως στο μυαλό μου όπου θα είναι κάπως έτσι…

Φόρμα όπου θα έχει τίτλο (π.χ  Σταθμός) title box

Φωτογραφία του σταθμού image box

Ήχο (πως προφέρεται ο σταθμός) button

Συνέχεια για την επόμενη φόρμα button

Έξοδος button

Όλα τα παραπάνω τα έχω φτιάξει απλά αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να μην έχω 30 φόρμες για 30 λέξεις αλλά να έχω 1 φόρμα και να αλλάζουν όλα τα άλλα:

Φωτογραφία με άλλη εικόνα

Ήχο (πως προφέρεται άλλο αντικείμενο) button

Συνέχεια για την επόμενη φόρμα button

Έξοδος button

Αυτό ξέρω ότι μπορεί να υλοποιηθεί με μία βάση δεδομένων…..

Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι πως…

Με ποια προγράμματα θα το υλοποιήσω…

Πως θα τα συνδέσω όλα αυτά μεταξύ τους…(βάση και pocket pc)

Πως θα του πω βάλε την φωτογραφία σε εκείνο  το image box

Γενικά έχω κάτσει πάρα πολλές ώρες να ψάχνω σε όλο το διαδίκτυο και αυτό που έχω καταφέρει είναι να έχω μπερδευτεί και να έχω χαθεί…

Σας παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει γιατί πρέπει να την παραδώσω σε 3 μήνες αλλιώς πάππαλα το πτυχίο μου…

•  10-01-2009, 12:16 47553 σε απάντηση της 43084

Απ: Project ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ Pocket PC

Πέρασε αρκετό διάστημα από την ημ/νία δημοσίευσης, αν ακόμα ενδιαφέρεσαι για βοήθεια θέλω να αναφέρεις περισσότερες λεπτομέριες για την εφαρμογή.
    <<Π.χ  το στρουμφάκι το λενε θρουφάκι..  Το σταθμό τον λένε θαθμό… >> Δεν δίνει πληροφορίες για την χρήση της εφαρμογής από τα παιδία.

Έχω αναπτύξει μία εφαρμογή για Λογοθεραπευτές, αλλά χρησιμοποιείται από λογοθεραπευτές για να εντοπίσουν τα προβλήματα, και όχι να τα θεραπεύσουν.

Επίσης το Pocket Pc δεν είναι κατάλληλο για εφαρμογή Λογοθεραπείας. 

Η λογοθεραπευτές  κάνουν δίαφορα τέστ στα παιδία για να εντοπίσουν τα προβλήματα πχ.

Αναγνώριση Γραφημάτων
    Αναγνώριση Λέξεων
    Αναγνώριση Ψευδολέξεων
    Αναγνώριση - Κατανόηση προτάσεων
    Διαχείριση συλλαβών (σχηματισμός Λέξεων)
    Σειριακή ακουστική μνήμη

Κάποια από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογή για Pocket PC,  αλλά για τα περισσότερα τέστ χρειάζονται μεγάλες εικόνες και ηχεία αρκετά καλά.
    Κάτι που το Pocket Pc δεν διαθέτει.

Είμαι στη διάθεση σου

Μπλουγουράς Γιάννης
    Wizcom O.E.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems