Καταρχήν το forum παιδία είναι το καλύτερο που έχω δει….
Είμαι νέος στον προγραμματισμό ίσα ίσα που έχω αρχίσει να κάνω τα πρώτα μου βήματα.
Έχω αναλάβει θέμα πτυχιακής εργασίας να κατασκευάσω μία εφαρμογή που θα τρέχει σε windows mobile 5 -6 και θα χρησιμοποιείται απο παιδία που έχουνε πρόβλημα στην ομιλία έτσι ώστε να θεραπεύσουν το πρόβλημά τους…
Π.χ το στρουμφάκι το λενε θρουφάκι..
Το σταθμό τον λένε θαθμό…
Γνωρίζω ότι θα δουλέψω με την γλώσσα c# και από εκεί και πέρα έχω εγκαταστήσει το
visual studio 2008
Windows mobile SDK
και
Active sync
Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον SQL Server 2005 λόγο ότι μου λείπει ένα αρχείο IIS και ενώ πάω να κάνω εγκατάσταση το αρχείο IIS μου πετάει μήνυμα εισάγετε το cd ΤΩΝ WINDOWS όπου όταν το εισάγω μου λέει λάθος κλειδί. (Έκανα format το pc μου πάλι τα ίδια..σκέφτηκα ίσος φταίει που δεν είναι original)
Το πλάνο του προγράμματος το έχω κάπως στο μυαλό μου όπου θα είναι κάπως έτσι…
Φόρμα όπου θα έχει τίτλο (π.χ Σταθμός) title box
Φωτογραφία του σταθμού image box
Ήχο (πως προφέρεται ο σταθμός) button
Συνέχεια για την επόμενη φόρμα button
Έξοδος button
Όλα τα παραπάνω τα έχω φτιάξει απλά αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να μην έχω 30 φόρμες για 30 λέξεις αλλά να έχω 1 φόρμα και να αλλάζουν όλα τα άλλα:
Φωτογραφία με άλλη εικόνα
Ήχο (πως προφέρεται άλλο αντικείμενο) button
Συνέχεια για την επόμενη φόρμα button
Έξοδος button
Αυτό ξέρω ότι μπορεί να υλοποιηθεί με μία βάση δεδομένων…..
Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι πως…
Με ποια προγράμματα θα το υλοποιήσω…
Πως θα τα συνδέσω όλα αυτά μεταξύ τους…(βάση και pocket pc)
Πως θα του πω βάλε την φωτογραφία σε εκείνο το image box…
Γενικά έχω κάτσει πάρα πολλές ώρες να ψάχνω σε όλο το διαδίκτυο και αυτό που έχω καταφέρει είναι να έχω μπερδευτεί και να έχω χαθεί…
Σας παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει γιατί πρέπει να την παραδώσω σε 3 μήνες αλλιώς πάππαλα το πτυχίο μου…