Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Maximized page

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò savvas1986. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Τάσκος Γιώργος στις 21-04-2009, 21:48. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  21-04-2009, 15:07 50168

Maximized page

Καλησπέρα παιδιά μια πολύ απλή (φαντάζομαι) ερώτηση.

Πως κάνω στο page load τη σελίδα μου να είναι maximized? Θα προτιμούσα αν είναι εύκολο με codebehind vb και όχι javascript... Αν τώρα δεν γίνεται έτσι ας παει και το παλιάμπελο κι ας γίνει με javascript...

Please provide me the code :P Thanx :D
  •  21-04-2009, 21:48 50173 σε απάντηση της 50168

Απ: Maximized page

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Αγαπητέ φίλε μου, δεν γίνεται να κάνεις client interaction σε καμμία περίπτωση από όσο ξέρω με code behind.

Παρόλα αυτά σου παραθέτω κώδικα για code behind, που όμως στην ουσία προσθέτει ένα script στην τελική rendered HTML page
    που στέλνει ο server στον browser. Δεν είναι ακριβώς Maximize, αλλά, window size equals to maximize.

Δεν νομίζω να σε χαλάσει αφού είναι σχεδόν το ίδιο και η δουλειά που θέλεις θα γίνεται.

Full maximized δεν βρήκα πώς γίνεται. Αν κάποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει!

protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
        {
            string myScript = "top.window.moveTo(0,0);" +
                              "if (document.all) {" +
                              "top.window.resizeTo(screen.availWidth,screen.availHeight);" +
                              "}" +
                              "else if (document.layers || document.getElementById) {" +
                              "if (top.window.outerHeight < screen.availHeight || top.window.outerWidth < screen.availWidth) {" +
                              "top.window.outerHeight = screen.availHeight;" +
                              "top.window.outerWidth = screen.availWidth;" +
                              "}" +
                              "}";

Page.ClientScript.RegisterClientScriptBlock(this.GetType(), "MyScript", myScript, true);
        }
    Ελπίζω να βοήθησα.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems