Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα Webservice

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DUDE!!. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος darklynx στις 16-06-2009, 18:22. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-06-2009, 17:04 51736

Πρόβλημα Webservice

Εχω δημιουργήσει ένα webservice σε Asp.net, c# όπου χρησιμοποιεί μέσα στην webmethod και ένα αντικείμενο streamreader για να τραβάει δεδομένα απο το internet. το πρόβλημα που μου δημιουργεί είναι ότι μερικές φορές μου το τρέχει κανονικά, μερικες όχι. Μου βγάζει σαν μνμ ότι είναι αδύνατη η σύνδεση με τον απομακρυσμένο διακομηστή οπότε θεωρώ ότι φταίει το streamreader.
    Ξέρω πως η ερώτηση είναι γενικόλογη και ίσως να είναι δύσκολο για μια σαφή απάντηση αλλα θα ήθελα να ακούσω γνώμες γιατί μπορει να το κάνει αυτό.

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω πιο αποδοτική την μέθοδο μου που τραβάει δεδομένα? η πιο αποδοτικό το αντικείμενο streamreader?

δοκίμασα να συνδέσω το webservice και με ένα website πάλι σε asp.net c# όπου κάνει και εκεί το ίδιο πράγμα. πότε το τρέχει και πότε μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.
  •  16-06-2009, 18:22 51738 σε απάντηση της 51736

Απ: Πρόβλημα Webservice

Για αρχή πρέπει να καταφέρεις να αναπαράγεις το σφάλμα κατά βούληση,να διαπιστώσεις δηλαδή ποιες είναι οι φορές που δεν τρέχει και τι άλλαξε σε σύγκριση με τις φορές που τρέχει.Σε local host κάνεις τις δοκιμές έτσι;Το πως θα κάνεις πιο αποδοτικό τον κώδικα σου θα πρέπει να το αναρωτηθείς αφού καταφέρεις να τον κάνεις σταθερό.Και φυσικά δεν μπορεί κανείς να σου απαντήσει πως θα κάνεις τον κώδικα σου πιο αποδοτικό αφού δεν παραθέτεις κανένα κομμάτι αυτού.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems