Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

xna game studio 3.0

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DUDE!!. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος darklynx στις 02-07-2009, 03:15. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-07-2009, 02:23 52161

xna game studio 3.0

Αρχικά να πώ ότι Κατεβασα το xna game studio 3.0 από την Microsoft, μου φανηκε ενδιαφέρον να το δουλέψω λίγο. βέβαια δεν μου το εγκατέστησε γιατι μου είπε ότι χρειάζετε το visual studio 2008 ενώ εγώ έχω το 2005. ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια έκδοση του xna gs που να δουλεύει με vs 2005.

δεύτερον θα ήθελα να προτείνω, γιατί από ότι έχω δει μέχρι τώρα δεν υπάρχει, ένα μέρος συζήτησης για game programming. νομίζω θα ήταν αρκετα ενδιαφέρον.
  •  02-07-2009, 03:15 52163 σε απάντηση της 52161

Απ: xna game studio 3.0

Η τελευταία έκδοση του XNA Game Studio είναι η 3.1 και είναι τόσο ανώτερη των προηγουμένων που συνίσταται να κατεβάσεις την Visual C# 2008 Express αντί να ψάξεις για την έκδοση 2.0 που δούλευε με το Visual Studio 2005 (τσάμπα είναι άλλωστε).Εκτός από την XNA Creators Club ορίστε μερικές πηγές χρήσιμων άρθρων:

Shawn Hargreaves Blog Index

Michael Klucher’s Blog

Blog στην Ελλάδα που ασχολούνται με XNA:

Videogames Laboratory :επανήλθε στην ενεργό δράση πρόσφατα και ξεκίνησε XNA tutorials.

XNA blog-Studentguru.gr :ανενεργό για ένα χρόνο αλλά υπήρξαν συζητήσεις για την επανενεργοποίησή του-για την οποία φυσικά καταλύτης θα αποτελούσαν ενθαρρυντικά σχόλια προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.Wink

Κοινότητα game programming (ερασιτεχνών-οι επαγγελματίες ήδη έκαναν σημαντικά βήματα προς την οργάνωσή τους) υπάρχει στην Ελλάδα αλλά λείπει η απαραίτητη αφοσίωση και οργάνωση.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems