Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Redirect από login Control σε άλλη φόρμα και όχι default.aspx

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò alex_VB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Τάσκος Γιώργος στις 29-08-2009, 02:15. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-08-2009, 22:57 53235

Redirect από login Control σε άλλη φόρμα και όχι default.aspx

Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια σε όλους για τη δουλειά που κάνετε στο site αυτό. Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνω κι εγώ τη δική μου ερώτηση..

Έχω μια σελίδα από την οποία κάνω login την login.aspx. Όταν ο χρήστης γίνεται authenticate  με κάνει by default redirect στην default.aspx πράγμα το οποίο δεν θέλω. Θα ήθελα να κάνω redirect στη σελίδα afterlogin.aspx.

Έχω κάνει τα εξής:

1) Δήλωσα τη σελίδα στην destinationPageurl ιδιότητα του login control. Τίποτα.

2)Κάνω redirect εάν ο χρήστης είναι aythenticated μέσα στο event Loggedin του logincontrol - Πάλι τίποτα.

3)Άλλαξα την startpage του site στη σελίδα που θέλω με αποτέλεσμα όταν ξεκινάει η εφαρμογή να μπαίνει στη φόρμα afterlogin.aspx και όταν κάνω login να ξαναμπαίνει στη default. Δηλαδή πάλι τίποτα.

4)Άλλαξα στο web config το defaulturl σε afterlogin.aspx και πάλι τίποτα...

Τι άλλο να κάνω ? Έχετε καμιά ιδέα?

www.myautos.gr
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
  •  27-08-2009, 12:29 53305 σε απάντηση της 53235

Απ: Redirect από login Control σε άλλη φόρμα και όχι default.aspx

Όταν λές "τίποτα" τί εννοείς; Με το που γίνει login γινεσαι authenticate και σε πάει στην default αντί να σε πάει στην ~\afterlogin.aspx   ?

απο αυτά που γράφεις νομίζω απλά ότι δεν καταφέρνει να σε κάνει login, βάλε την ιδιότητα του LoginControl visiblewhenloggeding σαν false και δες αν το βλέπεις

Never trust a computer you can't throw out of a window.
  •  28-08-2009, 17:51 53332 σε απάντηση της 53305

Ακριβώς αυτό εννοώ όταν λέω τιποτα...

Όσο γι αυτό που είπες σχετικά με το login δεν ισχύει διότι χρησιμοποιώ το object logistate το οποίο με δειχνει logged in...

www.myautos.gr
  •  29-08-2009, 02:15 53339 σε απάντηση της 53332

Μπορείς να μας δείξεις το web.config το section που ορίζεις ASP.NET Membership?

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems